Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Świetny zestaw świetny na rozpoczęcie hobby w świetnej cenie. Polecam kupić radio i kontroler prędkości do tej ciężarówki, jak wybrałem do jednego miałem i jest nieco do dużego, aby pasował schludnie, więc trochę plastikowego przycinania było konieczne. Szczegóły są fantastyczne i napędza świetnie z dużą ilością momentu obrotowego i manewrowości.Miałem mały problem z kierownicą, ale mam nadzieję, że zostanie rozwiązany wkrótce

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Za: Fantastyczny wygląd i skalowanie twardego korpusu z tworzywa sztucznego Niezwykle tani jak na budżetu pełzacza Metalowe różnice wewnętrzne Śruba na wałach napędowych Proporcjonalne sterowanie (yay) Przeciw: Skrzynka przybyła uszkodzona (części były w porządku) Tworzywa sztuczne w większości są w porządku, chociaż okładki dyferencyjne nie wydają się trwałe Nie polecam dla ludzi dojeżdżających do hobby, ponieważ wymaga kilku innych części i na pewno nie jest zestaw RTR lub ARTR Ogólnie bardzo ładny RC pełzacz. Nie dla wszystkich ze względu na części z tworzyw sztucznych, ale bardzo zmodernizowane z wielu części metalowych dostępnych.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Ładne i proste do złożenia. Brak części z pochłaniacza wstrząsowego, użył 3mm śruby w miejscu, podczas gdy go sortowali. Wysłałam maila, żeby uporządkować problem. Poza tym ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Opakowanie zostało lekko uszkodzone, ponieważ zostało wysłane tylko w worku. Inaczej wszystko jest zgodne z opisem. Części wyglądają dobrze. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Ładna budowa w czasie świąt, kiedy nie ma innego do zrobienia w 2020 roku! Łatwo idzie razem. Trzeba tylko przestudiować instrukcje i oddzielić wszystkie śruby. Podałem Hobbywing 1060 esc i 2S Lipo dla mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Przybył naprawdę szybko do Wielkiej Brytanii (szybszy niż jakiś brytyjski detalista). Skrzynka zaskakująco w dobrym stanie, cała zawartość wydaje się tam, w tym kierownica (miła niespodzianka). Nie często mówić, ale polecam sprzedającego 5* 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Model ten miał dobrą modernizację, z perłową farbą, również na kołach. Różnice zostały pomalowane na czerwono. Elektronika to odbiornik GT2 i ESC 20A z hamulcem. Jeszcze raz gratulujemy WPL i Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Paczka dotarła zamknięta i nietknięta. W środku wszystko jest zapakowane. Instrukcje są w języku chińskim / angielskim. W zestawie są również silnik i serwo. Przybyli za 15 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Dobry produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Świetna zabawa, aby zbudować piękny mały samochód przyzwoite twarde plastikowe ciało nie tanie i paskudne jak ja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 783
    • Ft60 233
    • Ft25 157
    • Ft47 946
    • Ft36 479
    • Ft53 031
    • Ft23 606
    • Ft46 854
    • Ft31 761
    • Ft25 424
    • Ft26 415
    • Ft58 478
    • Ft15 344
    • Ft26 415
    • Ft13 520
    • Ft18 521
    • Ft32 026
    • Ft27 239