Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(219)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(219)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    Po prostu najlepszy RTR, jaki można dostać za 35-40 GBP. Jeśli chcesz dostać się do hobby, nie szukaj dalej. Znalazłeś to, czego szukałeś. Jest to najlepszy RTR, aby rozpocząć to hobby w tym przedziale cenowym. WPL staje się liderem kategorii tanich mini pełzaczy. Słuchają klientów, dają pomoc i wsparcie w razie potrzeby. To w połączeniu z fantastycznym :) obsługi klienta Banggood nie może pójść źle. Co do tego pełzacza, co dostajesz za 35-40 GBP: - Wtyczka i gra w podstawowe pełzacze, które mogą się wspinać na 50° nachylenie coaaat? Tak, naprawdę. Zmierzyłem. - Silnik 180, który jest pełen momentu obrotowego, mn99s posiada silnik 260, który jest szybszy, ale ma znacznie mniejszy moment obrotowy... Thorque jest to, co rzeczywiście potrzebne do pełzacza, prędkość w tym sporcie wcale nie jest potrzebna - metalowych przekładni osi, więc nie ma potrzeby martwić się o te - Zmodernizowane wały napędowe, które już się nie poślizgną - Działające światła przednie - Ponieważ jest to RTR, opony są twarde, ale chodzi o to, że przy trudniejszych oponach, ten pełzacz dłużej, jeśli nie planuje się go modernizować, ponieważ twarde opony dają mniejszy nacisk na części, więc zadowolony z tego Pełna proporcjonalna kontrola - Niesamowita skala ciała - Miejsce na baterię dwuiiiig w środku samochodu, najlepsze miejsce na równowagę wagi - Ciągnij pierścienie na przednim zderzaku już, nie trzeba wydawać na te - bardzo poręczny pilot, który może być używany jedną ręką - nadal tam, ale tylko bardzo mały efekt wołu, który jest zaskakujące na tani rtr - Dobry kąt skrętu Podsumowując, jeśli szukasz RTR, kup go :D nie pożałujesz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Otrzymane w ciągu 10 dni bez żadnych problemów. Jestem zaskoczony, jak to wygląda podczas czołgania się. Niektóre plastikowe części wyglądają tanio, ale za taką cenę... Pierwsza jazda dzisiaj, użyłem go około godziny, a bateria nie jest nawet płaska. (Rzucałem się powoli, nie szedłem na płaska, jak dziecko). Zobaczę, jak długo to potrwa, ale na razie jestem z tego zadowolony, więc wkrótce zrobię aktualizację metalu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Wszystko luźne po otrzymaniu, potrzebne dokręcanie i serwowanie dopasowane do optymalnego łuku. Łatwo rozmontowane do malowania i dobrze się połączyły. Zużyte liście zapasowe z zestawu B36KM mają zastąpić tylne sprężyny zawiesiną liści. Dodana masa koła (przyklejona lutownica), pianki (cienkie zamknięte komórki pocięte w paski i oklejone w kółko) Wodoodporna elektronika i oczyściła PCB. Kupiłem to na wyprzedaży, to była okazja i jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Bez wątpienia najlepszy model RtR, jaki kiedykolwiek dostałem w mojej Flocie i właściwie pierwszy rtr nie musiałem się rozłożyć, zanim mogłem go uruchomić. Nie wiem, czy to tylko moje szczęście, ale jednak, wyciągnąłem tego Lil Dude'a z pudełka, Naładowany akumulator i mały kolega uczą mnie, co to znaczy być RtR. Około godziny jazdy na pierwszym ładowaniu ponad 70% offroad, w pełni proporcjonalna jazda, z górki i przede wszystkim dużo zabawy. O wiele droższe „RtR" nie sprawdzaj wszystkich pudeł. Nie powiem, że jest idealny, ale w tej małej ciężarówce jest tyle potencjału, że inne rtr, które kosztują łatwo 5 razy więcej niestety nie oferują. Mogę tylko Rekomentować ten lil Truck zamówiłem również wersję zestawu. (Wysoce rekompensowane, jeśli pacjent ma już nadajnik i RSG)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Paczka dotarła szybko. Bardzo lubię ten samochód. Ma dobrą kontrolę. Dziwne jest to, że mocowanie huśtawek i sprężyn jest dość luźne, są praktycznie luźne. Nie wiem, czy tak powinno być. Zainstalowałem na nim różne akcesoria i udało mi się odłamać jeden z małych plastikowych sworzni na lewym tylnim lampasie. Nie martwiłbym się, gdyby na niej byli. Oczywiście, to są drobiazgi, zdecydowanie polecam samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    DZIĘKUJĘ Banggood USA! Otrzymywano element „Na czas" zgodnie z obietnicą i w dobrych warunkach BOX! Niezły „kontrast" z Banggood CN, którzy ostatnio „Anulowali" kilka moich zamówień z powodu „Kiepskich wyników logistycznych". Wystarczy „HOPE" Banggood USA może „Rozbudować Inventory" aby włączyć odmianę towarów dostępnych w CN dla amerykańskich kosztomierzy. Świetna robota! Dołączam kilka zdjęć tego zakupu po 24 godzinach od przybycia do PUERTO RICO. DZIĘKUJĘ!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Ta ciężarówka wygląda świetnie i łatwo można modernizować. Kup miękkie opony przy zamawianiu tej ciężarówki, jak miękki związek robi dużą różnicę podczas czołgania. Skoro to coś jest tak nowoczesne, to zdecydowanie zamówię jeszcze kilka. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Super schnelle Lieferung. Sehr geiles Fahrzeug, fährt sich dank der neuen Elektronik und der proportionalen Lenkung richtig gut und macht einfach Spass...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przybyło w ciągu zaledwie 15 dni, nie próbowałem jeszcze, zamówiłem paczkę z dodatkową baterią, ale nie dotarł, przybył w zaledwie 15 dni, nie próbowałem jeszcze, Zamówiono mi pakiet RTR z dodatkową baterią, ale dodatkowa bateria nie dotarła, wstyd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Niezły samochód. Pantofelek się rusza, sam bzyczy. Przednie światła świecą. W konsoli - baterie (do instalacji - śrubokręt), w przypadku baterii - dostęp do niej poprzez „trunk". Możliwe jest podłączenie innych - złącza są standardowe, jest wystarczająco dużo miejsca. Pakiet zawiera naklejki, długopisy i inne drobiazgi na naklejki. W zasadzie to silnik, deska, ciało i bateria. Główną wadą jest dostawa. Wziąłem jako prezent, dużo wcześniej - przez ponad dwa miesiące paczka wisiała na chińskich cłach, plus czas na przesłanie przez sprzedającego (nasza poczta dostarczyła wszystko w ciągu tygodnia). Nie ma odpowiedniej możliwości wyjaśnienia sytuacji ze sprzedającym. Paczka została zapakowana w proste opakowanie - w rezultacie sama paczka jest rozdarta i spocona, paczka jest zmiażdżona, pudełko uszkodzone. Wewnętrzne opakowanie uratowało maszynę przed uszkodzeniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 371
    • Ft4 622
    • Ft45 629
    • Ft28 671
    • Ft16 369
    • Ft14 180
    • Ft16 955
    • Ft32 680
    • Ft7 397
    • Ft28 980