Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(381)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(381)
    • 5 Star(346)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2020

    To jest fajne... Przedmiot dotarł bezpiecznie i zgodnie z opisem, który zamówiłem... Kiedy przedmiot przed moimi oczami okazał się być fajniejszy niż reklama... Dziękuję ci banggood...ini beik beneh kalla amun ade rejekinlagi handek lagi q masan alat pendukung y polahan besi...salam Urang Uwis

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Wspaniała mała ciężarówka za pieniądze, a dodatkowe baterie są miłe. Upewniłem się, że od razu kupię miękkie opony i zainstalowałem je, zanim za pierwszym razem jechałem ciężarówką. Standardowe opony są dość twarde. Nie jest szczególnie szybki z oryginalnym silnikiem 180, ale to świetna ciężarówka terenowa, zwłaszcza z miękkimi oponami, i może się wspinać naprawdę dobrze. Dobry rozrusznik / ciężarówka. Istnieją sterty wielkich aktualizacji części znaleźć, które sprawi, że ciężarówka jeszcze lepiej. Mam kilka wersji RTR dla moich dzieci, i zestaw metalowy dla siebie. Z perspektywy czasu powinienem był dostać trzy RTR zamiast tego, i uaktualnić w miarę potrzeb, ponieważ dwie ciężarówki RTR były o wiele łatwiejsze do rozwiązania. Miękkie opony są niezbędnym uaktualnieniem, jeśli chcesz zrobić coś więcej niż tylko bieganie po podwórku. Metalowe wały napędowe i mocniejszy silnik też są przyjemne. Orzech nie coś, co musisz mieć (chyba, że oryginalne rzeczy się zepsuje). Metalowa skrzynia biegów jest kolejną tanią aktualizacją, której prawdopodobnie w końcu będziesz potrzebować, i działa o wiele lepiej niż standardowa. Ulepszenia są dość tanie, więc można utrzymać ten samochód na długo, a nawet lepiej, jeśli chcesz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Pierwsze zamówienie przez BG. Szybka wysyłka. Pudełko było trochę poobijane, a taśma była rozerwana z jednej strony, ale wszystko było tam i nic nie wyglądało na złamane ani wygięte. Miał około 30 minut zabawy, aż jeden bieg różnicowy pękł. Pomyślałem, że pewne rzeczy się połamią i zastąpię metalem, ale zdecydowanie nie spodziewałem się, że ta część tak szybko się zepsuje. Głównie szczęśliwy, po prostu chciałbym mieć więcej czasu przed USTALENIEm lub zastąpienie..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Absolutely love this Toyota Hilux scale model, I used to have a real straight axle Hilux and this scale model puts a big smile on my face. It's actually quite a capable little rock crawler, it came with the differentials partly locked and it's gearing is very low which gives it a lot of torque to conquer obstacles. The only down side is that it's very slow and there is no higher speed mode like in other WPL models - I guess it's the price you pay for an effective low gearing ratio and I'm good with that.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dostarczenie w doskonałym stanie, transport bardzo dobry od 20 do 30 dni, obejmuje ładowarka i akumulator, oba działają bardzo dobrze, Podoba mi się rozmiar i dostosowania, które mogą być wykonane, obejmuje również radiokontrola (przekaźnik) działa dobrze, ale tylko nie obejmuje baterii, Jakość jest świetna, a opakowanie bardzo dobre. Bardzo się cieszę z mojego zakupu. Mój chłopak będzie zadowolony ze swojej niespodzianki 🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Pudełko było trochę walone i przednia krata była trochę niestabilna ale z powrotem na miejsce z odrobiną pchnięcia innego niż to wszystko jest dobre dodatkowy akumulator jest całkiem ładny i samochód jest w pełni proporcjonalny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Wygląda świetnie, ale mógł być uszkodzony w trakcie transportu. Skrzynka rozwalona i przednia opona pasażera wygląda na uszkodzoną na zawieszenie Knckle White Busing ma dużo zabawy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Wiele gratulacje, mój pierwszy zakup tutaj i wykonane bez żadnego problemu!! Od jakiegoś czasu myślałem o kupnie tego jeepa, żeby pobawić się z moim synem i w końcu dokonałem zakupu! Dla 10 RC 4x4 myślę, że jest to świetny za wartość, którą zapłaciłem, a z 3 wersją baterii, jest jeszcze lepszy. Zamówienie przybyło 3 dni robocze, co było fantastyczne! O opakowaniu, przyszedł bardzo dobrze zapakowany i chroniony, zawartość została zapieczętowana i tak jak powinna być! Gotówka/pojazd bez żadnych szkód. Pomyślałem, że to ciekawe, że samochód miał kilka części zamiennych. Dziękuję za świetny produkt, polecę i pewnego dnia kupię jeszcze jeden dla mojego małego 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Bardzo szybka dostawa do Londynu. Nie spodziewałem się przyjechać tak wcześnie. Zajęło to tylko 9 dni. Opakowanie było w dobrym stanie, a samochód wygląda świetnie. Kupię nową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Tylko wow! 7dniowa dostawa do UK Truck jest również niesamowita miłość jak działa i wygląd, ale polecam ulepszanie opon, jeśli ktoś chce zrobić bardziej ekstremalne czołganie :) Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 483
    • Ft51 034
    • Ft4 495
    • Ft22 187
    • Ft13 791
    • Ft27 884
    • Ft16 789
    • Ft7 194
    • Ft28 184
    • Ft9 593