Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2021

    Miałem już C14, które zamieniłem w pojazd wojskowy. W tym modelu dokonałem modyfikacji skrzynek rozdzielczych, amortyzatorów, radełkowa, amortyzatorów, a także zapasowych reflektorów. To było bardzo dobre i cała elektronika w tym samym przedziale co serwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Zawartość jest jak zwykle w wersji Kit bez elektroniki, sterowania i baterii Przesyłka została odebrana szybko i w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Super Einsteigermodell

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Super za tą cenę. Dodaj trochę wagi, wstrząsów i wałów napędowych i to jest dobre wejście do hobby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Dobry zestaw startowy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2019

    Finally received my package about two days ago.got it all put together everything was in good shape nothing broken. Box was slightly damaged and did arrive two days late going off the tracking.still waiting on electronics to test and play but so far I would recommend to anyone as a good starter truck and base to build on.will say the steering and drive shaft angles were a poor design on this for sure. The bump steer is bad and the hopping from the angle of the drive shaft isnt good but for what it is and the price I cant complain

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Fun kit to put together. When you purchase these WPL kits I suggest you buy 2 of them as the quality control is not the greatest. Use one as spare parts. I have purchased four WPL kits and two RTR from Banggood. This kit is the only kit I purchased that I didn't have any issues with. All in all good kits to build and there are tons of upgrades out there for them as well as Youtube channels for tips and tricks. Quite the following for these low quality trucks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Świetny zestaw dla początkujących i nie tylko, bardzo szczegółowe ciało! Mały miły SCALER!!!!!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2019

    Great truck! lots of fun.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Paczka była słabo zabezpieczona, dotarła cała ugniatana i uszkodzona wózek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 182
    • Ft29 516
    • Ft13 606
    • Ft23 564
    • Ft21 572
    • Ft26 067
    • Ft54 102
    • Ft16 593
    • Ft15 929
    • Ft15 266
    • Ft29 008
    • Ft44 851
    • Ft24 915
    • Ft42 607
    • Ft18 319
    • Ft23 033
    • Ft31 998
    • Ft6 131