Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Ta ciężarówka jest niesamowita. Dziękujemy za rosyjski Ural! Metal Kit wersja jest ostateczna - Ja jeżdżę z większymi braćmi - w skali 1:10 zwykle raz w tygodniu i bardzo rzadko były jakieś przerwy. W wersji KM masz dwubiegową skrzynię biegów - ta funkcja jest wybitna. Spójrz na drugie zdjęcie - kupiłem większą baterię - od MN99s - na takiej baterii można jeździć prawie przez godzinę! Jestem naprawdę zadowolony z tego produktu! Kocham Chiny za takie produkty!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Wszystko wydaje się tam być. Ładnie spakowane i w ciągu dwóch tygodni dostarczone do Europy. 2 skrzynie biegów i kilka metalowych elementów. Nie zapomnij zamówić esc! Nie jest wliczone

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dość szybkie pudełko dostawy lekko uszkodzone po przyjeździe, ale wszystko w pudełku było nieuszkodzone i było ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Ein Top Bausatz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wszystko jest doskonałe. Szybka wysyłka, dobry towar, dobre opakowanie, dzięki sprzedawcy i polecam do zakupu go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    balik dosiel v poriadku, dakujem za rychle dodanie, vrele odporucam vyrobok aj predajcu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dziękuję, Banggood! Bardzo szybko, żadnych problemów! Super, dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    To bardzo interesujący zestaw. Wszystkie osie i wały napędowe są metalowe. Jest ze wszystkim, ale może potrzebujesz dodatkowego fartucha. Instrukcje są jasne, ale w osi środkowej konieczne jest zobacz film z YouTube. Niezwykła jakość. Trzeba mieć wielką cierpliwość i kilka narzędzi jakości, aby dobrze pracować. Jestem bardzo zadowolony z tego modelu i polecam go. Możesz zobaczyć pełną budowę tutaj https://youtu.be/56sh2G_b8zk

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Paczka dotarła w doskonałym stanie. Mogę poczekać z złożeniem tego do kupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Ciężarówka, która działa wystarczająco dobrze jak na 1/16. Radzę użyć ramienia wystarczająco długo, aby serwo uruchamiało prędkości tak blisko osi, jak to możliwe, a następnie stopniowo dopasowywał koniec skoku, jeśli komenda na to pozwoli. Nie ma problemu z plastikową skrzynią biegów, podczas gdy nie używam żadnych postępów w hamowaniu, wydaje się całkiem solidny, kilka przebiegów i nadal nie ma obaw. Bardzo mi przykro z powodu mojego zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 493
    • Ft12 671
    • Ft6 949
    • Ft6 217
    • Ft27 443
    • Ft4 388
    • Ft5 120
    • Ft3 289
    • Ft3 165
    • Ft5 485
    • Ft31 048
    • Ft32 265
    • Ft27 246
    • Ft11 340
    • Ft5 320
    • Ft46 891
    • Ft14 572
    • Ft5 383