Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(257)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(257)
    • 5 Star(226)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2020

    Całkiem niesamowita wersja RTR pojazdu posiada 180 silników, w pełni proporcjonalne światła kierownicy i skali, ale opakowanie może być nieco lepsze, ponieważ tylna lampa pękła wewnątrz opakowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Super jakość, doskonała zabawa. Polecam kupić metalowy wał prosto do podstawowego silnika, bo plastik nic nie wytrzyma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Jest tutaj, bez uszkodzeń realistyczne sterowanie i zachowanie silnika, co nie lubię celników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Jest to wielki mały samochód bardzo konfigurowalny i bardzo szczegółowy w cenie jest to prawdziwy kradzież

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Jestem bardzo pewien, wszystko jest w porządku, wejdź i ♫

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Przybyło idealnie bez niczego złamanego i dobrze zapakowane! Jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Wszystko bardzo dobrze przybyło mnie kilka dni przed harmonogramem wszystko jest w doskonałym stanie i działa bardzo dobrze Lubiłem wszystko bardzo doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Podoba mi się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    Nice car quite detailed. Yellow lights look fantastic. It runs smoothly but it is not a fast vehicle at all. The electronic works fine, better than the previous models or the ones you get with jjrc. The included lipo is small and has small capacity but it can fit in many oder cars. I preffer the small lipo ratter than previous NiCd even with bigger capacity. Tyres really soft and they came completely deformed. Some of them look like a flat tyre. The reason is packaging press to much the tyres but protects great the complete car. Better this than a broken part. Now when it runs it seems to be bumping. :$ If someone has a tip to make them round again, it would be appreciated. In general it is one of the best options available nowadays within the 1/16 military vehicles.cbut it can cost bettwen 10-20€ more than other models.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Produkt jest bardzo interesujący, ma realistyczne szczegóły, konstrukcja jest dobra, tylny system zawieszenia daje piękny efekt, gdy ciężarówka przechodzi przez przeszkody, przepustnica i sterowanie są proporcjonalne, ale... Przejdźmy do problemów. 1) Kiedy rozpakowałem ciężarówkę, zauważyłem luźny kawałek w pudełku. To było jedno z tylnych świateł, które się zepsuło. 2) Jeden z kabli akumulatorowych był luźny. Kiedy otworzyłem obudowę, zdałem sobie sprawę, że spawanie było źle wykonane. 3) Przedni wał kardanu się poluzował, bo przednie zawieszenie było źle przymocowane. Jedna śruba była luźna, a druga zaginęła. 4) Po mniej niż 5 minutach użytkowania kierownica przestała działać. Była śruba! Więc postanowiłem przeszukać całą ciężarówkę w poszukiwaniu więcej śrub. Wszyscy byli cali. 5) Akumulator, gdy jest niskonaładowany, nie podtrzymuje napięcia, a ciężarówka traci łączność z sterowaniem radiowym, co jest konieczne do wyłączenia i włączenia ciężarówki, aby wznowić połączenie. 6) Kabina została zmontowana przez sprężenie przewodu i istnieje ryzyko jego przecięcia. Mam inną ciężarówkę WPL, B-24, która również miała problem z śrubowaniem części nie na miejscu, ale jak na razie była to tylko wada. Nawet przy tych wadach, za taką cenę, WPL B36 jest nadal dobrym rozwiązaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 344
    • Ft14 059
    • Ft19 792
    • Ft22 412
    • Ft24 793
    • Ft22 918
    • Ft14 520
    • Ft18 624
    • Ft12 625
    • Ft10 415
    • Ft32 149
    • Ft27 148
    • Ft19 255
    • Ft3 154
    • Ft46 722
    • Ft14 520
    • Ft17 992
    • Ft12 310