Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(263)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(263)
    • 5 Star(245)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2022

    Took FOREVER TO ARRIVE!!!!Box was also damaged and also previously opened and retaped!!!!!Everything looks like it's in good conditon or all there but won't know until I start going through it all and building!!Ther definitely should be better instructions provided as well too but should be able to figure it out along the way with a lil trial and error..Recommend for the sale price and can't wait to start building. Thank you Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Nie było łatwo przetłumaczyć podręcznik, co w tym modelu B16 jest stosunkowo mylące. W końcu postawiłem go z dobrej jakości, a model jest dużo zabawy, a tylne zawieszenie jest dość pomysłowe. Zamontowałem 20A ESC i odbiornik GT2 i działa dobrze. Jestem szczęśliwy!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    To bardzo dobry projekt dla KIT, dostałem go w cenie wstępnej, tylne zawieszenie - w końcu! -- B 36... Nie. Dostaniesz inteligentną elektronikę, mi wystarczy 180 silników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Do góry, do góry

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2020

    Ciężarówka jest bardzo ładna! Kit ma kilka zapasowych i budowa to było miłe wyzwanie, dobrze się bawił! Trudno wiązać biegi, widać ze zdjęć mod zrobiłem (youtube pomógł mi). Ale powiedzmy, że za cenę tego oczekiwałem: dużo zabawy, dobra baza do przyszłego modelowania, wykorzystałem mój mózg do jej ukończenia. Ponieważ kupiłem wpl c34km mogę powiedzieć, że w porównaniu do ceny, wersje metalowe zawsze warte swojej ceny. Pomimo tego, co stało się dla c34km, serwo jest takie samo, ale tutaj działa dobrze, dobrze wymiarowo. Opony są miękkie i przyczepione, muszą być przyklejone. Osie przednie nie są super zgięte, w porównaniu z tymi tylnymi. Zakończenie: W cenie mam 6x6 do gry i łatwo uaktualnić w przyszłości (na zdjęciach zobaczysz, że zrobiłem już kilka chenges, jak światła stopu i etui na baterie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2018

    Доставка была через ПониЭксрпесс. Трек отслеживался только до границы. потому просто надо было ждать 6 недель :). Коробка была упакована во вспененный полиэтилен, что не особо помогло - внешний вид нетоварный от слова совсем, в общем в подарок не получилось бы :) Несмотря на это внутри всё целое. К самой модели претензий нет. Всё отлично собирается, мелкие детали и крепёж лежали в избытке. Двигатели и светодиоды работают.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Świetny 1 1/16 zestaw. Niektóre instrukcje zawierają bardzo małe obrazki i trudno je rozgryźć. To wymaga tylko trochę prób i błędów, żeby się poprawić. Jest z ulepszonym silnikiem 180 i serwo. Wystarczy dodać nadajnik, odbiornik i RSG. System zawieszenia w tym zestawie jest o wiele lepszy niż w przypadku samochodów JJRC, Fayee, EaChine RTR 6 Wheel. To jest trochę wolniejsze, ale czołga się świetnie do skali. Ponad wszystko świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Pudełko wygląda jak otwarte ani razu. Middle Axel został zmontowany i nie działa teraz dobrze. 3 przednie i tylne sprężyny w opakowaniu i NIE WSZYSTKIE Śruby pakowane. Wkręty nr 6 muszą być 10, a nie 4.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    un camión a escala con bonitos detalles en los terminados y muy divertido de armar. recomiendo instalarle la transmisión de accesorio que es la de motor 370 con 2 velocidades.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2019

    i am very happy with this truck the rear suspension seems to be softer than the b36. it has a lot of wheel travel. the centre drive shafts are very weak i would suggest finding aluminum replacements right away. the detail is really good and its a lot of fun to build.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$73.99
    • US$61.99
    • US$13.85
    • US$58.99
    • US$42.99
    • US$9.99
    • US$7.59
    • US$16.99
    • US$20.78
    • US$28.99
    • US$12.99
    • US$132.99
    • US$58.99
    • US$105.99
    • US$17.67
    • US$53.99
    • US$8.99