Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/06/2021

    Bardzo dobre... działa idealnie i wyglądają bardzo dobrze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dobry smäller dzięki Myślałem, że spróbujmy jak szybko samochód będzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Jest idealna i bardzo ładna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Kupiłem dwa. Jeden zmodyfikowałem, a drugi to akcje. Przybyli potrzebują nasmarowania przed użyciem, ale poza tym były świetne. Jednak szpilka zabezpieczająca wał napędowy do zespołu bloku hex w mechanizmie zmiany biegów jest słaba i nacięta na obu. 'Farmer Riggged' nowe agrafki z części nierdzewnych agrafek i to wydawało się uporządkować problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Wygląd jest dobry, nie ma smaru w zębach i kilka śrub na dużej pokrywie są luźne. Mam pewne wątpliwości co do systemu sprzęgła 1 biegowego i jego długowieczności: przez większość czasu, pies pinion nie włącza się w jego przeciwieństwo i po prostu go naciska. Dwa biegi obracające się z tą samą prędkością, mają trudności ze sobą. Czy to normalne???

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dobra, solidna jednostka. Cena była trochę wysoka. Kupiłem to za pomocą moich WPL konstrukcje. Nie pasuje bezpośrednio do C24! Musisz zmodyfikować podwozie, żeby to zadziałało. Uprzedzam cię. Upewnij się, że smarujesz i zamykasz. Moje były bez tłuszczu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    the servo arrived in operable. the transmission housing is nice but they’re giving me issues about getting a new servo. overall the product is nice. but would be better with good customer srvc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Jest dość głośny, ale ma dużo momentu obrotowego. Jeśli nie dbasz o hałasy to jest naprawdę dobry Ulepszanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobra jakość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    /Działa nieziemsko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 455
    • Ft9 227
    • Ft2 511
    • Ft3 180
    • Ft4 774
    • Ft11 837
    • Ft63 338
    • Ft2 667
    • Ft4 774
    • Ft61 757