Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    Sprawdziłem wszystkie części, łącznie z silnikiem 130 i 15-gowym serwetką. Użyję w 4-komórce Nimh, 4,8v i 600mAh baterii oraz RX GT2 lub GT3. Wkrótce spróbuję silnika 180 z lipo 2s. Na pewno model będzie dobry, jest zabawa gwarantowana w montażu i pilotowaniu i bez wydawania zbyt wiele! 💰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Świetny Wóz. Jest ze wszystkim oprócz odbiornika, nadajnika i baterii (silnik jest wliczony). Łatwy w budowie i z dużą ilością dodatkowych śrub! Może być ustawiony na dwóch różnych wysokościach i jest wyposażony w 2 ramiona kierownicy, aby pomieścić jedno z nich. Sprawdź też przyczepę Banggood.com. Kupiłbym to jeszcze raz i polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2018

    Estos Modelosde carros RC de Wpl se hacen muy interesantes por que se pueden hacer modificaciones para mejorarlo. Su calidad de construcción es buena y en esta ocacion elegi el KIT para armar desde unn principio para saber su estructura y esta al nivel con el precio que esta. Asi mismo este plastico soporta rayones al momento de llevarlo al 4x4 recuerden que estos modelos no son aptos para llevarlos al agua, su motor es rapido pero si se le agrega un peso extra sufrira subir en las subidas de manera lenta, si lo hacen con velocidad pasara todo, por eso es mejor aprovechar la modificacion ya que se lograra un super carro 4x4 y lo mejor es que se encuentran todas las piezas aqui mismo en esta pagina se debe adquirir por separado un Servo, ESC 20a, transmisor Austar 3 ch, bateria 7,4v y el carro quedara super pero super bien y las piezas que compras podras reutilizar en otro carro Rc que quieras en un futuro, el alcance del transmisor es muy bueno pero siempre es bueno verlo de carca a los neumaticos tienen que ponerle una esponja y pejar el caucho con el rin para que no se les salga.en fin lo recomiendo comprarlo en la Version RTR ya que es muy poquita la diferencia en precio con la version kit y vendra con piezas adicionales como transmisor y bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2019

    For the $30 i gave this is a very nice kit set, and easy to build too. You do need a TX/RX set and a battery. Stock motor is to small it's a 130 type. Buy a type 180 or a gearbox / motor set, there are 2 speed gearboxes here on this website too for cheap money ! It's a first time a package arrived complete and intact too Amazing :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2018

    What a neat little truck! Very impressed with the kit. cant wait to get it running! I got the wrong color though but its not a train smash. Servo will be replaced with something more substantial. Will also fit a 10a esc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2017

    Good to take in hand and planning with it. Can be easily disassembled and reassembled without any damage after changes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Przedmiot dotarł przed terminem wysyłki. Naprawdę miło widzieć brak uszkodzeń pudełka lub zawartości w wysyłce. Również bardzo miło zobaczyć nową białą skrzynię biegów. Mam też czarne szyny, które nigdy nie były z innymi WPL Brakuje tylko dwóch czerwonych kleksów do przedniego zderzaka Bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2019

    Super je recommande le vendeur

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2017

    the outcome by adding a small work brushed motor, 7,2V like a dream

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2017

    Qui il numero di ordine di riferimento si vede il numero ordine la data e il numero di traccia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 721
    • Ft15 408
    • Ft21 539
    • Ft14 760
    • Ft9 638
    • Ft12 784
    • Ft2 528
    • Ft21 389
    • Ft12 952
    • Ft21 539
    • Ft31 633
    • Ft28 921
    • Ft28 318
    • Ft4 516
    • Ft44 588
    • Ft28 017
    • Ft13 856
    • Ft3 010