Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(249)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(249)
    • 5 Star(241)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Wielkie opony były trochę twarde, ale można kupić tanie miękkie opony i zrobiłem na zamówienie tacę, żeby pasowała do mojej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Te opony są świetne dla ciężarówek WPL. Położyłam je na kółkach z 3D i wyszły świetnie. Ładnie i delikatnie, czuć się tak dobrze jak opony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Dobra guma, miękka i przyczepna. Pasuje do felg wpl nie ma problemu (średnica obręczy siedzenia około 30 mm, średnica krawędzi około 36 mm). Nie poślizgnięcie się na brzegu. Bardzo cicho na twardej podłodze. Jeśli twoje felgi nie mają otworu wentylacyjnego, może być konieczne wywiercenie jednej. Teraz żałuję, że kupiłem tylko jeden zestaw, powinienem kupić dwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dobre opony ładne, miękkie i dobre na wszystko, co ja i moi przyjaciele poszliśmy czołgać to czuli się całkiem miło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Te opony są bardzo miękkie, , wzór bieżnika jak w stadzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Te opony są niezbędne, jeśli chcesz się czołgać. Są one o wiele bardziej miękkie i zapewniają dużo większą przyczepność w porównaniu do opon fabrycznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Miła miękka guma jak inne recenzje, świetna jakość za najlepszą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    soft tires, requires glue for sure. I like these

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bardzo miękka w porównaniu do normalnych opon WPL. Polecam te

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bez skazy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 632
    • Ft5 746
    • Ft3 831
    • Ft3 831
    • Ft26 448
    • Ft6 131
    • Ft6 898
    • Ft7 664
    • Ft12 265
    • Ft11 498
    • Ft11 113
    • Ft4 060
    • Ft6 131
    • Ft12 265
    • Ft9 965
    • Ft5 673
    • Ft66 055
    • Ft1 856