Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Dzisiaj otrzymałem przesyłkę w terminie dostawy. Zwykle szybka i uczciwa dostawa! Zawartość opakowania jest zgodna z opisem, nic nie jest uszkodzone. Sprawdzę operację, ale to chyba nie będzie problem, bazując na moim doświadczeniu. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Good upgrade for my WPL C24-1. great torque in low gear.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Jest wyposażony w standardowy silnik C44 i przekładnię, ale zawiera wszystkie stalowe przekładnie dodatkowe, które musisz włożyć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Ta dwubiegowa skrzynia biegów jest świetną aktualizacją dla Twojego WPL. Jestem pod wrażeniem łatwości instalacji i dodatkowej wydajności, jaką oferuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Mocny sprzęt i wymienne metalowe kopie zapasowe, dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2020

    Metalowe narzędzia wyglądają dobrze wykonane. Przepuszczę plastik, aż się rozbiorą i zamienię je na metalowe narzędzia. 2 prędkości transmisje, które sobie wyobrażają to nowy styl z bardziej bezpośrednim podłączeniem do serwo, który otrzymałem jest starym stylem, że servo klakson po prostu przepycha się i musi wrócić sam. Trochę rozczarowujące, ale zadziała. Powinny one skorygować wykaz, aby odzwierciedlić rzeczywisty produkt. Zdecydowanie poprawa nad silnika i biegów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    un motor con transmisión de muy buena calidad, trae los engranes de plástico y los metálicos aparte, para que uno los cambie, también incluye el servicio para cambiar de velocidad 1 a velocidad 2. no he tenido ningún problema con estas transmisiones. es la tercera vez que compró para mis vehículos wpl

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Metalowe narzędzia są w torbie, żeby je złożyć samemu. Skrzynia biegów jest kompletna z serwerem i nawiasami. Przybyli za 15 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Są ładne i prawdopodobnie kuloodporne, ale razem z metalowymi wałami napędowymi i metalowymi osiami są głośne! Dużo jęczenia i hałasu. Ale działają dobrze. Łatwa zmiana, po prostu wyłóż wszystko jak wyjdzie, mogą iść tylko w jeden sposób. Z jakiegoś tajemniczego powodu, że tylko Chińczycy wiedzą, że sprawa transferu jest z plastikowymi przekładniami, a metalowe narzędzia są w torbie. Szczerze mówiąc, muszę jeszcze wysadzić cokolwiek z plastikowych narzędzi, więc prawdopodobnie będę się ich trzymać w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Doskonała jakość. Metalowe narzędzia idą oddzielnie, a w magazynie są pozostawione tworzywo sztuczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$14.69
    • US$36.95
    • US$14.99
    • US$9.23
    • US$26.55
    • US$13.99
    • US$51.96
    • US$17.31
    • US$13.99
    • US$8.09
    • US$13.85
    • US$20.78
    • US$38.99
    • US$14.82
    • US$13.85
    • US$35.99
    • US$5.59