Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Niesamowity 👌😁 pracy z moim ws250 Lubię jakość ⚠️ uwaga ws250 spawacz nie tig spawal aluminium ❌🤯😫 I myślę, że 🤔 to dlatego, że ten WS250 ma tylko AC, bez prądu stałego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Produkt otrzymał po 10 dniach z kompletem akcesoriów. Porcelanowe usta wyglądają na używane, brudne i ma zadrapania. Słabe opakowanie jak zwykle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Otrzymana jest moja paczka. Wszystkie kompletne ładne torby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Otrzymane zgodnie z super szybko i dobrej jakości jutro przetestuję go w warsztacie bardzo dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Bom produto, falta testar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    W końcu czekaliśmy! Sam wąż nie jest złą jakością, głowa jest elastyczna, ale guzik się rusza, będzie musiał być ręcznie rozgnieciony, żeby się nie przykleił. Poza tym wszystko jest na zdjęciu i opisie. Polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2019

    Excellent product. High quality very easy to install and very friend in the day by day activities related to the TIG welding. I am really very satisfied. It was shipped very fast and the delivery lead time was great! Thank you again Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Dobry produkt, rób swoje. Jest to kopia „Binzel" tig pochodni, ale 2 razy tańsza. Dziękuję!!! Zdjęcie: moja pochodnia z soczewką gazową zamówiona na Bangood, dobra kombinacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Ціна-якість нормальна, а от комплектація розчарувала. Прислали два однакових сопла та два однакових тримача електрода, хоча на фото різні. Написав в підтримку. Відповіли, що подумають і на цьому все.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 322
    • Ft53 487
    • Ft110 072
    • Ft33 416
    • Ft78 622
    • Ft19 810
    • Ft14 011
    • Ft47 015
    • Ft2 903
    • Ft235 872
    • Ft3 265
    • Ft34 592
    • Ft11 822
    • Ft31 447
    • Ft229 582
    • Ft56 607
    • Ft11 193
    • Ft171 812