Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(137)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(137)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2020

    Wszystko idealne, zarówno produkt, i sprzedawca, który dostarczył do Brazylii w 20 dni roboczych! Panda Mini Controller jest świetny, ma czułość dotykową na klawiszach i podkładkach i jestem zadowolony z produktu!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Przybył mniej niż 30 dni. Mieści się w plecaku wraz z moim laptopem i słuchawkami, co ułatwia mi poruszanie się i produkcję gdziekolwiek.Najlepsza korzyść kosztowa w tej chwili, moim zdaniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Produkt dotarł cały i zdrowy. Zdjęcia pochodzą z po usunięciu produktu z tworzywa sztucznego. Testowałem to na FL STUDIO i działa naprawdę dobrze. Jakość budowy jest niesamowita, dosłownie NIE znajdziesz innej klawiatury midi w tej cenie, a ta jakość!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Wszystko przybyło prawidłowo, przybyło tutaj do północnego regionu Brazylii. Zakupiony dnia 26/06 i dotarł 10/07. Nie był opodatkowany, a poczta wykonała prawidłowe dostawy. Najlepszy kontroler, realizuje to, co obiecuje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Jestem pod wrażeniem urządzenia. Nakładki perkusyjne są dobre, a klawiatura wystarczy, mimo że jest sprężysta w naturze. Główną sztuczką jest znalezienie oprogramowania, które pozwala na wykorzystanie wszystkich funkcji urządzenia (w tym innych instrumentów i wielu ścieżek)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Wszystko dobrze, jak pokazał 🥰🥰🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bez słów bracie, bardzo dobrze Nie byłem opodatkowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Przybył za 13 dni. Nie miałem jeszcze okazji jej użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Chegou em um mês, tudo certinho, ótima compra e custo beneficio!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Przybyło dokładnie w 20 dni roboczych, bardzo dobrze, pomoże mi bardzo ❤️🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 015
    • Ft18 528
    • Ft6 355
    • Ft46 852
    • Ft31 815
    • Ft6 052
    • Ft21 092
    • Ft16 675
    • Ft3 842
    • Ft16 681
    • Ft46 317
    • Ft27 970
    • Ft12 803
    • Ft6 052
    • Ft7 868
    • Ft59 095
    • Ft9 088
    • Ft10 136