Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(558)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(558)
    • 5 Star(500)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2017

    Gostei muito do V950, muito bonito, acabamento bonito e bem feito, excelente e ainda te da a opção 3G / 6G, parabéns fiquei muito satisfeito com a compra.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2018

    I'm new to rc heli's also but can assure you that this coppter is the one to start on. Smooth controls with long flight time of 12 mins. 6g mode is easy and 3g is awesome. Good product. Shipped to KS from Singapore in 7 days

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2018

    As always i received a great product as it was described. I am very confident when i buy from Bang good and happy when i receive my package. The only problem is the shipping company DHL that gave me some trouble as it has again in the past and i forgot to mention it in the beginning of my order to avoid DHL if possible and is the worse in my country plus in what they describe in the local forums and reviews for them. I will write more when i test the V950 !!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Heli bardzo dobre wykończenie, silnik bardzo mocny, bardzo miękki w go, dostawa bardzo szybko.Wykonał dzień płatności 4 wjechał do Brazylii 16.Dzień 23 był już w moich rękach. Polecam Banggud można kupić bez strachu. Kup, że heli jest bardzo dobry, nawet ja jestem bardzo zadowolony z zakupu w Banggud dostawa jest bardzo szybka pomimo daleko dotrzeć szybko.Uwaga 10 on dostawy.Uwaga 10 na heli

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Przywieziono do Kolumbii za 18 dni, opakowanie jest w dobrym stanie, dotarły wszystkie treści podane w opisie, kontrola mówi, że ma port symulacyjny, ale w rzeczywistości nie wprowadza go do instalacji, ponieważ podczas kontroli wejścia do portu, zauważa się, że jest całkowicie zapieczętowany. Więc nie można go użyć na komputerze, helikopter jest bardzo ładny, duży, ma bardzo dobrą moc i jest bardzo stabilny w locie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RX77
    HU
    17/05/2021

    Until 4 working days has arrived. It's great! But the package demaged , the helikopter demaged to (See last two photos). I was lucky because it's useable, hopefully.The akkumulator is charging .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    muito bom envio rápido chegou antes do prazo, bem embalado funcionando em perfeito estado. BR

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo ładny produkt! Pakiet nie miał żadnych szkód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    excelente helicóptero. estou voando há mais de um mês e tudo perfeito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Excelente helicóptero. Recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$67.98
    • US$45.99
    • US$757.67
    • US$340.99
    • US$653.72
    • US$427.34
    • US$147.83
    • US$35.79
    • US$19.99
    • US$15.00
    • US$367.99
    • US$20.78
    • US$35.99
    • US$639.39
    • US$39.26
    • US$29.99
    • US$609.99
    • US$99.99