Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2017

    The heli was fast delivered, good packed, all work fine. I like it! Note for BNF: you should press button on Rx when first time bind heli with your Tx (see manual page 6).

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Przyjęłam. Opakowanie jest bardzo delikatne. Są ślady nakłucia, ale produkt nie jest uszkodzony. Dostarczone wcześniej niż planowano. Zdecydowałby kupić więcej produktów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Dobry produkt, dobra jakość, dobra cena, szybka dostawa, świetny pakiet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Tq tq tq barang dah sampai... Kompletne.. aumm bnf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Przybył w idealnym stanie. Bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Właśnie otrzymałem zamówienie po 15 dniach dostawy, przyszło szybko, ale nie ma nic oprócz helikoptera tylko, nie ma pilota, baterii, nic więcej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Rozczarowana tym przyjęciem paczka dotarła w oryginalnym, niezapieczętowanym opakowaniu. Nie ma nic do zamknięcia. Nie ma żadnej szkockiej. Tak podłożono vol. W mojej paczce brakuje radia i wszystkich akcesoriów. Należy zauważyć, że paczka nie jego odlot ważyła 1 kg 170 i tyle samo ważyła na jego przybyciu, więc problem pochodzi z wyjazdu. Czekam na odpowiedź nadawcy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    Il pacco è arrivato nei tempi previsti ma durante il trasporto è stato schiacciato.. L'elicottero per miracolo è rimasto quasi illeso.... Stessa cosa è accaduta per il precedente pacco.... L'aereo mi è arrivato danneggiato.... a questo punto.... Ho paura a fare il prossimo ordine.....invito bangood a rivedere questo tipo di spedizione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    le wl 950 dans un airwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    excelente produto chegou com 36 dias. lembrando que nesse tipo não vem controle, bateria nem carregador... somente o v950. más é um excelente produto recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$173.24
    • US$209.41
    • US$229.83
    • US$58.99
    • US$79.68
    • US$10.38
    • US$67.98
    • US$147.83
    • US$399.99
    • US$99.99
    • US$51.99
    • US$94.99
    • US$89.69
    • US$125.99
    • US$142.99
    • US$167.46
    • US$609.99
    • US$25.99