Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2017

    The heli was fast delivered, good packed, all work fine. I like it! Note for BNF: you should press button on Rx when first time bind heli with your Tx (see manual page 6).

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Rozczarowana tym przyjęciem paczka dotarła w oryginalnym, niezapieczętowanym opakowaniu. Nie ma nic do zamknięcia. Nie ma żadnej szkockiej. Tak podłożono vol. W mojej paczce brakuje radia i wszystkich akcesoriów. Należy zauważyć, że paczka nie jego odlot ważyła 1 kg 170 i tyle samo ważyła na jego przybyciu, więc problem pochodzi z wyjazdu. Czekam na odpowiedź nadawcy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Przyjęłam. Opakowanie jest bardzo delikatne. Są ślady nakłucia, ale produkt nie jest uszkodzony. Dostarczone wcześniej niż planowano. Zdecydowałby kupić więcej produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Dobry produkt, dobra jakość, dobra cena, szybka dostawa, świetny pakiet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Nie leciałem jeszcze pogoda tutaj była zła 🤬🤬 wygląda dobrze Kupiłem złącze w wersji bnf xt30 byłoby super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Tq tq tq barang dah sampai... Kompletne.. aumm bnf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Dlaczego nie ma części zamiennych i nie ma ładowarki do baterii.. Proszę wysłać drugą rzecz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Przybył w idealnym stanie. Bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Przyszedł bez pilota. Możesz wysłać jeden

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    Il pacco è arrivato nei tempi previsti ma durante il trasporto è stato schiacciato.. L'elicottero per miracolo è rimasto quasi illeso.... Stessa cosa è accaduta per il precedente pacco.... L'aereo mi è arrivato danneggiato.... a questo punto.... Ho paura a fare il prossimo ordine.....invito bangood a rivedere questo tipo di spedizione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43 876
    • Ft20 987
    • Ft56 797
    • Ft68 917
    • Ft16 789
    • Ft42 140
    • Ft49 999
    • Ft19 488
    • Ft119 942
    • Ft26 085
    • Ft20 687
    • Ft46 464
    • Ft74 666
    • Ft15 290
    • Ft75 262
    • Ft14 990
    • Ft54 785
    • Ft23 980