Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Lubię kupować w bangood, wysyłka jest szybka uwaga do klienta jest doskonała, dzięki 🙂🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Szybka dostawa Produkt stały Jakość 1 minus punkt, 4 rekwizyty są wszystkie B, ale 1 jest źle oznakowane (patrz zdjęcia )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    I love banggood productit's cheap and satisfaction all time....nice I always buy banggood they send good product perfect packaging...main blademain gear are very strong

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Poważny sprzedawca, gorąco polecam, jeszcze raz i jeszcze raz, dzięki!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dobra jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dokładnie tak jak opisano w Banggood, super szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2015

    I bought these blades to try and use them on my DH 9116, but they did not fit very well. The part that screws onto the heli is a little too thick and the blades are a little longer then stock 9116 ones. I did manage to get them on there buy battery drain was just too much because of the larger size.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2013

    to keep your v912 flying you must have main blades, tail motor, main motor and balance bar as spare parts because these are the most damaged parts in crashes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2014

    Быстро получил запчасть для V912. Пришло быстро. Качественно сделано. Недорого. Всем рекомендую покупать в этом магазине.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft3 377
    • Ft1 404
    • Ft2 025
    • Ft6 758
    • Ft2 025
    • Ft5 406
    • Ft2 025
    • Ft1 841
    • Ft60 231
    • Ft8 110
    • Ft1 841
    • Ft1 841
    • Ft3 992
    • Ft1 718
    • Ft3 377
    • Ft2 455
    • Ft10 138
    • Ft3 377