Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/06/2021

    Biegnie idealnie Więcej przyszedł z małą rozdartą w ramie heleccoptero niestety może być lepiej chronione, aby nie zdarzyć się tego typu sytuacji więcej w innych wszystkich ok bangove bardzo dobrze nadzieję kupić kolejny wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Produkt w idealnym stanie, działa prawidłowo, wszystko zgodnie z naszym połączonym :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    took two weeks to get in Ontario. everything seems to be in good condition. no foam in the box to secure the items. came with everything in the pictures. 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    tail broke first day, good beginner heli, pretty stable in wind for its size, good in indoors. I enjoy it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    To nie było z 3 bateriami, ale poza tym to był dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Dzięki za usługę! 😀😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    To jest dobre! Wyleciał z pudełka! Ale męczy mnie rozpakowywanie. Wszystko posiniaczone, dzięki poczcie, naszym czy im, nie wiem. Skorupa była posiniaczona, mocowanie zgięte, serwetka wygięta nad krawędzią. Ale na szczęście plastik dobrze się wygina. Muchy i proszę))

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Przybyłem do mojego domu tylko 15 dni zakupionego dnia 01/10/2020, dzień 15/10/2020 szybko, ale całe pudełko ugrzęzło, canopi ugrzęzło, Zablokowanie śrub ugniatanych służących powinno być lepiej zapakowane sterowanie zepsutym akceleratorem było 4 baterie i akcesoria oczekują rozwiązania ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Ukryte baterie!!! Bardzo rozczarowany, kiedy moja wersja 4 baterii przybyła tylko z jednym.... Aż... były ukryte w przedziale baterii nadajnika!!! Sprawdź tam najpierw!! Wyśmienita Heli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Jego dobry helikopter do latania, ale bardzo nerwowy i wolny czas reakcji i nieduża moc podczas podciągania lub startu. Raczej kupić V911pro, najlepszy helikopter jaki miałem i nieźle oberwał. V911s jest mniej jakości i tańsze, ale świetne z twojej strony są początkujący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft41 308
    • Ft35 784
    • Ft11 800
    • Ft48 469
    • Ft12 872
    • Ft58 246
    • Ft74 423
    • Ft9 833
    • Ft223 801
    • Ft15 079
    • Ft200 703
    • Ft8 521
    • Ft20 653
    • Ft14 387
    • Ft336 274
    • Ft11 734
    • Ft199 998
    • Ft84 259