Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2018

    I have turnigy 1/16 rally extreme car I knew they would be some play in the Axel and extension so I threaded on some wire casing to make up for the sag when installed the wire casing did the trick there is still some play but but that is not fault on the product the quality of the product is excellent and would purchase again in the future

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    xinlehong 9136.....w wielu innych samochodach z xinlehong i nie tylko dla xinlehong... Pasuje idealnie... Ulepsz przedłużacze, aby umieścić różne opony na rc.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2019

    Required if you want to run larger wheels or wider offsets. Also most rc wheels are 12mm and will fit with these on your rc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2018

    i have bought this upgrade for my wltoys a 979. work perfect! nice seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2017

    perfect for off road and crawler wheels I am very happy with https://youtu.be/5XsXK-nhm6Q

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Doskonałe 11 dni i przybyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dobra jakość materiałów. Dla wltoys 12427 nie pasuje zbyt dobrze, ale szlifowanie trochę go rozwiązuje i są idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    hub extenders look great, but the fit is very very sloppy. they should make sleeves that go into the hub extenders to take up the slack.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2019

    looks ok, everithing came ok!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2017

    top qualité envoie rapide merci a l'équipe bannggood.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.49
    • US$17.99
    • US$10.99
    • US$13.85
    • US$18.99
    • US$5.99
    • US$9.99
    • US$9.59
    • US$4.99
    • US$7.27
    • US$36.99
    • US$25.99
    • US$14.99
    • US$17.99
    • US$45.99
    • US$18.99
    • US$9.99
    • US$4.99