Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Bardzo mi się podoba jakość, wydajność, cena, itp =PUNC= Gorąco polecam to minibestia RC. Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Wszystko przyjechało bardzo dobry wózek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Jeahh naprawdę idzie i pasuje do kolekcji!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Dobra obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Tak szybko, że to robi koła, kiedy startuje. Bardzo zwinne i sterty zabawy. Uwielbiam bawić się tym RC, wart swojej ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Przepraszam chłopaki, że źle to oceniłem wcześniej, ciężarówka RC nie ma problemów, miałem gówniany akumulator, bardzo dobry mały samochód i bardzo szybki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Dobry produkt i szybka dostawa. Dziękuję, 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    To przyszło wcześnie, gdy bawiłem się z moim 124019 po zamontowaniu na nim kilku kół feiyue fy08, a potem spróbowałem części 12059 kół i pracowały bez problemu, ponieważ wszystkie mają 12mm na nich urok, co sprawia, że samochód naprawdę porusza się. Straciłem kontrolę i uderzyłem w siebie, a to nawet szybciej niż przy normalnych kołach zostawi ogromny siniak, ale warto po wynikach testów. Potem otworzyłem paczkę i naładowałem baterie i jak tylko były gotowe byłem zdumiony jak szybko te rzeczy mogą się poruszać widząc je na youtubie, trudniej jest ocenić nawet jeśli mają nadajnik GPS. Więc zamówiłem jeden z nich i czekam na jego przybycie. Ale w międzyczasie dołączy do mojego 2 K989 A959-B A979-B feiyue FY08 124018 124019 i dwóch DRAG RACE CARS. Chciałbym zobaczyć WLTOYS DRAG Race CAR i zobaczyć, co oni wymyślą lub ze wszystkich moich części stworzyć jeden. WLTOYS i BANGGOOD są świetne w użyciu i zrobię to przez długi czas, aby przyjść, jak lepiej jest kupić przez BANGGOOD niż zapłacić, co Amazon i ebay naliczają za nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Fantastyczna zabawa. Ładowarka jest powolna, ale wykonuje zadanie. Samochód jest szybki - nie całkiem 70km/h, ale szybszy niż prawie wszystko inne w tej cenie. Opony są dobre i nie balonują za dużo i wziąłem samochód na mokrą trawę i było dobrze, ale unikałbym wnoszenia go do wody. Odbiornik jest przyzwoity, regulatory przycinania nie są najlepsze. Zasięg wydaje się dobry, a baterie działają nieco dłużej niż deklarowany czas działania. Silnik nie jest zbyt ciepły, ale RSG może wyłączyć się, jeśli będzie używany zbyt długo. Poczekaj kilka minut, aż ostygnie i możesz iść.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Jak mówi Kevin z YouTube, to szybki mały gnojek. Całkiem szybki kolego. Wciśnij gaz i patrz, jak Jiggy się tym zajmie. Zabawne jak cholera, to jest stary. Weź jedną. Na co czekasz?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$88.99
    • US$85.46
    • US$69.29
    • US$32.99
    • US$85.99
    • US$54.27
    • US$17.31
    • US$11.54
    • US$15.99
    • US$364.97
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$137.99
    • US$18.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$120.99