Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(210)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(210)
    • 5 Star(188)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Dostarczone w samą porę, wszystko wygląda świetnie. Samochód jest śmiesznie szybki, całkowicie zadowolony, wciąż czeka na mój zestaw aktualizacji metalowych, ponieważ w tej prędkości metalowe części są n musi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Kupiłem dwa. To było idealne przyjęcie. Przycisk do koła stopił się po 2 min. :( Jak mam to zgłosić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Niesamowicie zaimponował dobrym małym samochodem dla początkujących jak ja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Przekroczyłem moje oczekiwania, świetny wózek. Jestem z Canaã Dos Carajás w Pará zakupiony 10 listopada i dotarł wczoraj 4 grudnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2018

    This thing is ridiculously fast, almost.....ALMOST too fast!!! I can't wait to upgrade to full metal when the rest of my parts arrive. You can go full throttle and it'll smash and keep on going!! Very VERY durable, AWESOME quality, Easy to work on, and I'm going to buy atleast 2 more, 1 for my son and the other for me.......probably more for my other boys too.....Shipping took 7 days from China to Melbourne, Australia so that's VERY fast!!! It was packaged very well and sustained no damage at all.....THANK YOU BANGGOOD

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Przedmiot A979-B pojawił się na czas 30 dni, samochód naładował baterię i dokręcił śruby. Prowadził ciężarówkę, ale działa na pełnych obrotach bez dotykania nadajnika przypadkowo, sygnał wcina się i wychodzi może być odbiornikiem lub nadajnikiem, także zasięg jest tylko około 15-20 stóp, zanim się wyłączy. Nie wiem, czy jest wadliwy

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Bardzo potężna ciężarówka. Potrzebuje trochę pracy, żeby go uruchomić, przyzwoitej platformy do pracy. Wymaga łożysk na kołach, podwozie nie jest sztywne w ogóle bardzo elastyczne i cienkie. Gdy masz przednie koła, kierownice są za krótkie, jeździ lepiej. Niezbyt dobry lotnik, duże skoki nie są jego mocną stroną. Nie jest zbyt brudna jak na 80 tosh dolców. Można je poprawić dość łatwo i niedrogo. Dodałem kilka naklejek do ciała, żeby wyglądało jak prawdziwa ciężarówka wyścigowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2017

    great rtr complete car. charge battery add 4x15v AA battery to the remote and go go go. has so much power. goes very fast box says 50km/h add says 70km/h. did not measured it. but it does wheelies no problem. also overheated it on its first run. controls seems to be slowish when changing from forward to stop to reverse. already started modding and added lights can't wait to add my own reciever 👷

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2016

    Received the car last night and tried to test in my backyard but its way too fast! Seems better build quality then the non B series. Has upgraded diff cups, center shaft, motor. Cant wait to let this car loose on open bmx track! I see all the replacement parts and battery are now available via banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2018

    доставка 25 дней в архангельск, пока катал только дома, заказал метал спур пеньён, и шестерни на редуктора, регуль чем то залит но влагозащита под вопросом, буду делать сам с селиконовым лаком 422b, резвая до жути, много запчастей для апгрейда на разных сайтах. покупал за 3600 за эту цену норм

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 227
    • Ft22 459
    • Ft28 644
    • Ft18 552
    • Ft29 467
    • Ft36 466
    • Ft29 575
    • Ft41 730
    • Ft19 203
    • Ft30 610
    • Ft31 873
    • Ft5 010
    • Ft4 229
    • Ft28 644
    • Ft19 854
    • Ft14 971
    • Ft47 525
    • Ft27 342