Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/07/2021

    Wielki samochód szalony szybko przybył na czas w idealnym stanie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Wszystko przybyło w świetnym stanie. Cóż, muszę powiedzieć, że za te pieniądze naprawdę można coś zaoferować. Możesz również kupić zestaw, który nie kosztuje dużo, a następnie mieć wszystko wykonane z aluminium. Ta część to bestia, stary Szwedzie. Mogę tylko polecić to zrobić prawdziwy nastrój część.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo ekonomiczne i solidne RC samochód. Jedyny problem to amortyzatory. Odbija się za bardzo na nierównym terenie, ale jest to dużo zabawy i szybki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Te samochody są naprawdę fajne za pieniądze, jakość wykonania nie jest najlepsza, ale jest wiele ulepszeń i skoków, fakt, że zamontowali silnik 540 wciśnięty w to małe podwozie jest genialny. Z tego powodu, jego mała rakieta kieszonkowa, jego idealny poziom wpisowego rc, gdy zaczniesz otrzymywać uaktualnienia i takie, gdzie początkujący mogą majstrować i zmienić jak samochód jest ustawiony. Wltoys ma kult teraz i ich produkty są coraz lepsze, jedną rzecz zauważyłem w tym samochodzie, że są 2 nakrętki na każdym kole, aby zatrzymać koła odchodzące z dużą prędkością, Nawet osie są dłuższe, aby pomieścić dodatkową nakrętkę, ten samochód ma tylko 4 nakrętki, ale to nie problem mam zapasowe. Mam to na dobrej cenie i pochodzi z 2 1500mah 2s baterii lipo.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    default RC car is so fast, but also quite sturdy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Po prostu idealnie, szalenie szybko...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Obejrzyj mój test Unboxingu i prędkości na moim kanale YT https://youtube.com/channel/UC3yRPiR0xddXexoB0lLyx_g To A959B jest przeznaczone do mojego metalowego wyświetlacza Projekt proszę zasubskrybować mój kanał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Mocny silnik i solidne materiały do produkcji. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Głupio obezwładniony. Średnia jakość Włtoys (z przodu i bez oleju w wstrząsach) ale warto

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Po zakupie 4 samochodów wltoys ostatnio wszystkie są sprawne i w dobrym stanie!! Zajęło mniej niż miesiąc, aby przyjechać! Polecam sprzedających i produktów!!na zdrowie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$118.99
    • US$48.99
    • US$19.99
    • US$53.39
    • US$106.99
    • US$39.99
    • US$48.99
    • US$54.99
    • US$249.99