Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(561)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(561)
    • 5 Star(500)
    • 4 Star(56)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Szukam samochodu RC dla mojego 8-letniego syna, natknąłem się na ten. Wygląda idealnie jak na dziecko w tym wieku. Plastikowe podwozie wygląda dość solidnie, pochłaniacze wstrząsów są również wykonane z tworzyw sztucznych. Ma metaliczny napęd na 4 koła z różnicą. Silnik jest ogromny w porównaniu do wielkości maszyny. Oczywiście, to nie jest samochód do rywalizacji, ale jest naprawdę dobry jako zabawka dla dziecka w tym wieku, ale uważaj, żeby nie być zaskoczonym jego szybkością. Doradzam ten model, który wydaje się bardzo dobrą wartością dla pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Nawet jeśli pudełko jest trochę zepsute, produkt jest w porządku. Zabezpiecz kabel zasilający telefon do ładowania baterii, ponieważ jest w porządku z kablem USB, ale nie jest z wtyczką dla elektryczności. Sterownik nie jest w ogóle w moim guście, a kabel do podłączenia baterii i serwera sprawia, że sprawa wygląda trochę dziwnie podczas zamykania. Na razie samochód idzie dobrze, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo dobry produkt i dobra obsługa. Skrzynka była nieuszkodzona (prawie była w bardzo dobrym stanie) i przyszła do mnie w mniejszym zakresie niż oczekiwano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Doskonały produkt, przyszedł wcześniej niż oczekiwano i jest zaskakująco szybki dla tak małego buggy. Sugerowałbym kupić co najmniej 1 dodatkową baterię, bo szybko odpływa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Dobrze, że dotarłem tam przed przyjazdem. Otworzyłem go i grałem, aż się zmęczyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Wprowadził mnie w dobrą formę. Zajęło mi 6 dni, żeby tam dotrzeć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    only problem is going full throttle it just spins out will try slightly bigger wheels and decent tyres. it's ridiculously fast for its size and definitely not made for indoor use you'll smash it to bits

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Spektakularne jest tego warte Zobacz mój kanał Sharkusd RC na youtube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Doskonałe i bardzo szybkie, ale bateria jest mała. Zalecam kupno większej baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Działa bardzo dobrze i idzie niesamowicie szybko za jego cenę 60 (€ kiedy go kupiłem), Wysp Kanaryjskich żegluga wzięła trochę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 733
    • Ft38 827
    • Ft47 418
    • Ft60 286
    • Ft29 915
    • Ft6 044
    • Ft48 058
    • Ft14 485
    • Ft26 733
    • Ft28 302
    • Ft10 818
    • Ft16 866
    • Ft28 961
    • Ft44 875
    • Ft33 735
    • Ft38 509
    • Ft31 189
    • Ft26 857