Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(651)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(651)
    • 5 Star(579)
    • 4 Star(60)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/04/2022

    La caja un poco maltratada pero el producto intacto y perfecto estado, tardó 25 días a México pero ahora que llego me siento muy contento y cumplió mis expectativas al 100, es muy rápido el auto y demacrado nervioso y por eso me encanta lo recomiendo pero ocupas entrenar primero para domar esta pequeña bestia.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    El carro es genial, la verdad vale la pena, la dirección está un poco abierta y no se cómo ajustarla, pero aún así se puede manejar bien el carro, va rápido y dentro de lo que cabe es estable cuando lleva velocidad, el envío llegó en la fecha indicada y el empaquetado bien, solo la caja un poco golpeada pero es normal, el producto impecable ya que no sufrio ningún golpe o abolladura, en general muy bien, cumplió con lo esperado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Produkt bardzo dobrze, przesyłka bardzo słabo zadbana, tylko jedna torba, bez pudełka lub dodatkowej ochrony. Nie wiem, jak sobie radzili z towarem w drodze. Wysyłka zajmuje mniej niż oczekiwano, to bardzo dobrze! Moja skarga dotyczy tylko warunków pakowania.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Pudełko trafiło trochę, ale zawartość jest w idealnym stanie. Koła kierownicy nie są wyrównane. To jedyna dziwna rzecz. Jestem super szybki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Przyszedł bardzo szybko, ale przyszedł uszkodzone pudełko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Z powodu problemów z zapasami musiałem kupić inny model, ale nadal działa doskonale, chociaż już jest trochę brudny, bo musiałem sprawdzić, że produkt i opakowanie dotarły w idealnym stanie. Dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Otrzymany w idealnym stanie, kompletny i przybył znacznie wcześniej niż oczekiwano, przybył w ciągu 10 dni do Kolumbii, a szacowana data mówi, że na 20 do 25 dni, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Doskonały produkt, przyszedł wcześniej niż oczekiwano i jest zaskakująco szybki dla tak małego buggy. Sugerowałbym kupić co najmniej 1 dodatkową baterię, bo szybko odpływa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Ładny produkt bardzo zabawny i łatwy w użyciu wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Esta bien chévere dice mi hijo le encanto muy rápido en espera de actualizaciones, gracias BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$110.99
    • US$91.99
    • US$127.99
    • US$126.49
    • US$128.19
    • US$113.39
    • US$209.99
    • US$166.99
    • US$12.39
    • US$149.99
    • US$105.99
    • US$78.99
    • US$15.99
    • US$135.12
    • US$105.99
    • US$117.99
    • US$105.99
    • US$125.99