Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(694)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(694)
    • 5 Star(617)
    • 4 Star(64)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • winking
    RU
    10/06/2016

    Car is awesome! Very fast rides, responsive to control. It's my first RC car and i satisfied this car. But shock absorbers not good quality and oil is leaking. Electric parts seems waterproof. Differential inside is fully plastic. All what you want known about this car you can see on photo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Szukam samochodu RC dla mojego 8-letniego syna, natknąłem się na ten. Wygląda idealnie jak na dziecko w tym wieku. Plastikowe podwozie wygląda dość solidnie, pochłaniacze wstrząsów są również wykonane z tworzyw sztucznych. Ma metaliczny napęd na 4 koła z różnicą. Silnik jest ogromny w porównaniu do wielkości maszyny. Oczywiście, to nie jest samochód do rywalizacji, ale jest naprawdę dobry jako zabawka dla dziecka w tym wieku, ale uważaj, żeby nie być zaskoczonym jego szybkością. Doradzam ten model, który wydaje się bardzo dobrą wartością dla pieniędzy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    el coche llegó en perfectas condiciones, llegó más rápido de lo esperado, luce genial, esta bien armado, bien empaquetado y se siente genial al tacto. el coche está excelente, muy recomendado. valor precio calidad.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2016

    The New A959-B is an improvement of an already recommended entry level 1/18 car. Wltoys went and changed all the weak points and added tons of speed, it does get to about 70kmh that is amazing for RTR car for this price. The shipping was very fast, came in a good condition. Highly recommend. Check videos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Nawet jeśli pudełko jest trochę zepsute, produkt jest w porządku. Zabezpiecz kabel zasilający telefon do ładowania baterii, ponieważ jest w porządku z kablem USB, ale nie jest z wtyczką dla elektryczności. Sterownik nie jest w ogóle w moim guście, a kabel do podłączenia baterii i serwera sprawia, że sprawa wygląda trochę dziwnie podczas zamykania. Na razie samochód idzie dobrze, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    muchas gracias el carrito está exelente muy muy bueno y 100 % controlable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2019

    OK.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Doskonale, przybyłem przed przewidywaną datą i ma doskonałą jakość, chociaż pudełko przybyło roztrzaskane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Excelente, solo que me gustaría que viniera con engranes metálicos y piñón metálico ya que los de bronce se barren fácilmente, de ahí en mas muy recomendado y divertido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2016

    nice upgrade.. I just wish we had better metal gears and diffs at this point.. but still crazy fast car and it's brushed.. sheesh! The original can be upgraded to this easily though..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$98.16
    • US$90.99
    • US$103.99
    • US$84.99
    • US$128.19
    • US$18.89
    • US$94.99
    • US$18.99
    • US$18.99
    • US$119.99
    • US$135.99
    • US$29.99
    • US$125.99
    • US$24.99
    • US$41.99
    • US$9.99
    • US$38.99
    • US$189.99