Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Dostarczenie produktu może być wykonane lepiej. Metalowy szyb został uszkodzony. Poza tym wyglądają świetnie. Kiedy będę gotowy do bezszczotkowania, będę miał metalowe narzędzia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Przybył szybko i zgodnie z opisem. Bardzo zadowolony z wstępnej kontroli jakości. Trzyma się bardzo dobrze, nawet działa 3s z silnikiem 3650 bezszczotkowym i przerośniętymi oponami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Bardzo ładne dla 14001 rc samochodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Solidna konstrukcja. Nie zainstalowałem jeszcze części (czeka, aż łamię te lol akcji). Części trzeba smarować przed zainstalowaniem, ale to jest do przewidzenia. Dyfuzja wydaje się mocniejsza niż wał napędowy, a wał napędowy jest wytrzymały i wydaje się gotowy do przeniesienia mocy na koła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Na początku otrzymałem jedną z różnic uszkodzonych, ale sprzedawca był bardzo szybki w rozwiązaniu problemu on ma urazę do zamówienia w ciągu 7 dni miałem zastępstwo! Dobra jakość i świetna obsługa klienta!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Ładny zestaw do modernizacji 144001 dla dużego silnika bezszczotkowego Trzeba wypełnić smarem litowym...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Dobra wymiana, ale... Główny bieg na tylnym / przednim drążku porusza się po osi, myślę, że może to być problem po pewnym czasie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Dobre biegi dla wltoysów 1/14 i 1/12, ale szyb nie zmieści się w skali 1/12. To tylko dla 1/14

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo dobra jakość ostrogów i różnic. O wiele lepsze niż części magazynowe, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Główny szyb jest o 1-1,5 mm za długi, ale go oszlifowałem. W przeciwnym razie dobry produkt tylko pamiętaj o smarowaniu różnic!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.49
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$15.00
    • US$34.99
    • US$21.84
    • US$10.49
    • US$11.99
    • US$8.07
    • US$4.99