Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2022

    Wymaga wymiany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Daję mu dwie gwiazdki, bo pierwszy raz mam pudełko, które jest rozpakowane, otwarte i z naklejką adresową bezpośrednio na pudełku. Chociaż przyznaję, że nic nie zginęło. Samochód ma ekran na sterowniku, światła z przodu i z tyłu i osiąga około 30km/h. Ma metaliczne zębatki bez dużej korony silnika, wszystkie są do napełniania tłuszczem. Jest prawie niezniszczalny i dotarł do mnie w Hiszpanii w Walencji w niecały tydzień. Po chwili, gdy kupuję i noszę te same rzeczy, pudełko jest większe. Polecam produkt, nie sprzedającego.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Zamówienie przybyło bardzo szybko tylko 7 dni i dzięki następnemu - w górę wiedziałem gdzie to jest. Pojazd ten jest bardzo uniwersalny jest nerwowy i jeździ wszędzie możliwe jest dostosowanie prędkości z radio idealne dla małych dzieci lub początkujących. Części plastikowe są elastyczne i odporne na wstrząsy. Jednak uważam, że kierownica jest trochę słaba, ale za cenę jest warta swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2019

    Ürün görsellerde göründüğü gibidir 1/12 boyutunda. Pil 1500mAh. Kumandasının üstten ekranlı olması ayrı hava katmış. Tırmanışı çok güzel. Alacak olanlara tavsiye ederim.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Dostawa trwała prawie 7 tygodni, ale dotarła dobrze zapakowana i wszystko działa. - Tak zrobimy. To mój drugi już, lubię uaktualnione radio, mój starszy nie ma ekranu cyfrowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2019

    Muy bueno llegó en buenas condiciones, el tiempo de espera fue de 17 días desde China a U.S. por el precio está más o menos bien se podría decir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Idealna transakcja, bardzo ciekawa cena, szybka dostawa i naprawdę bardzo tanie. Bardzo piękny pojazd i nie do pobicia jak na pieniądze. Bardzo ładny nadajnik z bardzo przydatnym ekranem. Części zamienne można znaleźć wszędzie w dobrej cenie, aby zwiększyć ten mały samochód już bardzo szybko. Bardzo dobry zakup, gorąco polecam, dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Bardzo fajnie się prowadzi, dobrze radzi sobie z wybojami! Istnieje wiele aktualizacji dla tego modelu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2020

    Naprawdę super naprawdę bał się kupić, ale kochał to dać do chodzenia dookoła bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    Excellent car for the price. Fast, good looking, cool upgraded TX with display. Stock battery is a trash, but with 2700 mAh LiPo battery runs even better.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$128.19
    • US$85.99
    • US$211.35
    • US$104.09
    • US$70.99
    • US$50.99
    • US$102.99
    • US$13.85
    • US$139.74
    • US$48.19
    • US$139.99
    • US$17.99
    • US$135.99
    • US$103.99
    • US$51.99
    • US$105.99
    • US$95.99
    • US$46.93