Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Niezły zbir. Deff nie jest pełzaczem. Gorąco polecam!. Jest trochę na czubku z oponami, gdy obraca się z większą prędkością. Wymieniłem opony na nieco szersze i większe, które natychmiast rozwiązały problem. Doskonałe szybkie rc

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Jest bardzo ładny, czuje się bardzo wysokiej jakości, jest bardzo szybki, mój syn i ja bardzo mi się podobał, na pewno kupię inny. Do Acapulco, Gro. Meksyk dotarł bardzo szybko w 9 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Szuper minőség, egy hét alatt megérkezett! A távirányító kicsit vacaknak tűnik első ránézésre, de elemekkel együtt pont jó kezelni. Minden igaz, amit a doboz és a shop állít. Iszonyú gyors és kezes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Przednia obręcz jest jak bardzo luźna, ale nadal działa Jest bardzo szybki i dobrej jakości materiałów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    100 procent satysfakcja z produktem, carro jest już bardzo proste, że czuje, że jest zbyt wysokie, aby być volquee, Światła wymagają dużej uwagi struktura jest bardzo wytrzymała, bardzo dobra różnica, zalecana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Samochód był w porządku, ale pudełko było otwarte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Przybył na czas i biega bardzo dobrze. Jestem zadowolony ze wszystkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    To, czego się spodziewano, było bardzo zabawne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    es muy bueno y divertido y ay mucha piesas para modificarlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Idealny model za pieniądze, jak dotąd tylko testowany w domu. gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$132.99
    • US$17.67
    • US$53.99
    • US$105.99
    • US$58.99
    • US$100.99
    • US$146.99
    • US$115.99