Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(814)
  • Obrazy
  • Wideo(16)
  • All Star
    • All Star(814)
    • 5 Star(771)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Nie wiem jeszcze używane, ale sprawia bardzo dobre wrażenie, jedno z pudeł lego trochę poobijane, ale nie miało to wpływu na produkt, naprawdę uważam, że był to doskonały zakup nawet osiągnął dokładnie przewidywany termin, Został kupiony 1 lipca i dotarł zaledwie w 15 dni, jak podano. Zdecydowanie przekonał mnie Banggod, i oczywiście znowu będę robić zakupy w tym sklepie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Spodziewałem się mniej, za kilka euro, jesteś z przodu, wewnątrz wygląda wysokiej jakości, różnice są wykonane z metalu i już nasmarowane. 👍 W zasadzie samochód często odstaje. Ale aktualizacja pochłaniacza wstrząsów jest wysoce zalecana, oryginalne nie mogą być wypełnione olejem, lub są całkowicie przeciekające. Z lepszymi pochłaniaczami wstrząsów, przyjemność jazdy jest znacznie wyższa i nie wymyka się spod kontroli tak szybko. 😜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Przesyłka bardzo szybko. Samochód jest bardzo dobrej jakości, ale zalecam smarowanie różnic i kupowanie większej ilości baterii, ponieważ standardowa działa od 15 do 20 minut. Ogólnie, bardzo dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sakdoj
    GR
    17/02/2021

    Wspinacz o bardzo dobrym charakterze, nie zabawka! Ma proporcjonalne sterowanie i przepustnicę. To wszystko jest plastikowe, poza przednią płytą poślizgową. Bardzo dobra za to cena, ale wymaga poprawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    W tych trudnych czasach udaje nam się dobrze bawić. Dzięki zespołowi wsparcia, zwłaszcza Duke'owi i Alfredowi, za ich cierpliwość i pomoc. Dziękujemy BANGGOOOD i firmy GLS za szybkość dostawy, od płatności do dostawy w mniej niż 48 godzin. Hiszpański magazyn był również bardzo szybki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dobry czas dostawy, opakowanie małe uszkodzenia ale pojazd dobrze 😊 zawsze polecam przetestować akumulator i sprawdzić biegi, które są dobrze nasmarowane, aby uniknąć uszkodzeń w krótkim czasie, przetestowałem go i w tej chwili wszystko dobrze, Przyniosę inną baterię, żeby użyć więcej czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Jestem z tego bardzo zadowolony! Mogę nastroić kierownicę i przepustnicę na sterowniku. Moim jedynym zmartwieniem jest to, że skrzynka jest już uszkodzona, ale RC jest bardzo nowa i nie ma żadnych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Przekonałem się do kupna po obejrzeniu recenzji popularnego kanału YouTube. Dałem mu piekło i nic nie złamało. Wymieniłem akumulator na 2s 3500mah i choć nie szybciej (30kmh) trwa dobre 30-40 minut. Nie najlepszy samochód do obsługi, łatwo się przewraca, ale taka zabawa. Na lekko mokrym asfalcie jest po prostu super. Superb poza drogami, ale przez absolutnie NIE oznacza pełzacz/wspinacz. Przestawiłem przednie zawieszenie używając wieży uderzeniowej WLTOYS 959b, więc teraz ląduje bez uderzenia. Gorąco polecam dla każdego nowego w RC lub kogoś, kto chce tanie i bardzo zabawne biter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Niesamowity 👌 samochodowy najlepszy na śnieżne przygody. Szybka wysyłka z magazynu. Myślę, że kupię więcej baterii, bo jedna to za mało.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Bardzo się cieszę, że samochód jeden przejedzie, zła rzecz, że bateria wystarcza średnio do 20 minut na pełnych obrotach. Moja rada w tym samym czasie, kup samochód na bok, kup inną baterię

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 345
    • Ft40 656
    • Ft37 467
    • Ft27 786
    • Ft36 070
    • Ft2 871
    • Ft22 925
    • Ft4 888
    • Ft18 645
    • Ft32 842
    • Ft45 241
    • Ft49 430
    • Ft47 993
    • Ft36 376
    • Ft7 640
    • Ft52 120
    • Ft33 625
    • Ft25 676