Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(859)
  • Obrazy
  • Wideo(16)
  • All Star
    • All Star(859)
    • 5 Star(813)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Nie wiem jeszcze używane, ale sprawia bardzo dobre wrażenie, jedno z pudeł lego trochę poobijane, ale nie miało to wpływu na produkt, naprawdę uważam, że był to doskonały zakup nawet osiągnął dokładnie przewidywany termin, Został kupiony 1 lipca i dotarł zaledwie w 15 dni, jak podano. Zdecydowanie przekonał mnie Banggod, i oczywiście znowu będę robić zakupy w tym sklepie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Wielka Zabawka, szybka zabawa i gotowa do drogi. Wydaje się wytrzymały jak na cenę, plus wiele części dostępnych do zamówienia. Od tego czasu zamówiłem 2 dodatkowe baterie i 2 ładowarki, więc mogę ładować równolegle i kilka zapasowych opon. Szoks nie są wypełnione olejem, ale są regulowane i modernizowane, znaleziono wyniki WL14247 w wielu opcjach. Wały napędowe są metalowe, koła są na łożyskach, a nie plastikowe krzaki jego dobra jakość. Ma tendencję do toczenia, jak jest dość górny ciężki (ep, jeśli dodać większą baterię) Wszystko w całej jego dobrze wykonane i zabawne. Moja córka rozbiła go w krawężnik na naszej ulicy już kilkanaście razy i nie jest złamany, teraz nie używamy go na ulicy, ale jestem szczęśliwy, że jest dobrej jakości. Nie jestem pewien, czy wydać więcej wstrząsów, czy po prostu dostać drugi, żebyśmy mogli się z nimi ścigać :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Spodziewałem się mniej, za kilka euro, jesteś z przodu, wewnątrz wygląda wysokiej jakości, różnice są wykonane z metalu i już nasmarowane. 👍 W zasadzie samochód często odstaje. Ale aktualizacja pochłaniacza wstrząsów jest wysoce zalecana, oryginalne nie mogą być wypełnione olejem, lub są całkowicie przeciekające. Z lepszymi pochłaniaczami wstrząsów, przyjemność jazdy jest znacznie wyższa i nie wymyka się spod kontroli tak szybko. 😜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Przesyłka bardzo szybko. Samochód jest bardzo dobrej jakości, ale zalecam smarowanie różnic i kupowanie większej ilości baterii, ponieważ standardowa działa od 15 do 20 minut. Ogólnie, bardzo dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sakdoj
    GR
    17/02/2021

    Wspinacz o bardzo dobrym charakterze, nie zabawka! Ma proporcjonalne sterowanie i przepustnicę. To wszystko jest plastikowe, poza przednią płytą poślizgową. Bardzo dobra za to cena, ale wymaga poprawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    W tych trudnych czasach udaje nam się dobrze bawić. Dzięki zespołowi wsparcia, zwłaszcza Duke'owi i Alfredowi, za ich cierpliwość i pomoc. Dziękujemy BANGGOOOD i firmy GLS za szybkość dostawy, od płatności do dostawy w mniej niż 48 godzin. Hiszpański magazyn był również bardzo szybki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Dostarczone w doskonałym stanie. Super dobre detale. Wyrwę te różnice i upewnię się, że są pełne smaru! Wtedy moi wnuki będą się tym bawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dobry czas dostawy, opakowanie małe uszkodzenia ale pojazd dobrze 😊 zawsze polecam przetestować akumulator i sprawdzić biegi, które są dobrze nasmarowane, aby uniknąć uszkodzeń w krótkim czasie, przetestowałem go i w tej chwili wszystko dobrze, Przyniosę inną baterię, żeby użyć więcej czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Przekonałem się do kupna po obejrzeniu recenzji popularnego kanału YouTube. Dałem mu piekło i nic nie złamało. Wymieniłem akumulator na 2s 3500mah i choć nie szybciej (30kmh) trwa dobre 30-40 minut. Nie najlepszy samochód do obsługi, łatwo się przewraca, ale taka zabawa. Na lekko mokrym asfalcie jest po prostu super. Superb poza drogami, ale przez absolutnie NIE oznacza pełzacz/wspinacz. Przestawiłem przednie zawieszenie używając wieży uderzeniowej WLTOYS 959b, więc teraz ląduje bez uderzenia. Gorąco polecam dla każdego nowego w RC lub kogoś, kto chce tanie i bardzo zabawne biter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Niesamowity 👌 samochodowy najlepszy na śnieżne przygody. Szybka wysyłka z magazynu. Myślę, że kupię więcej baterii, bo jedna to za mało.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 278
    • Ft33 605
    • Ft18 805
    • Ft35 763
    • Ft5 855
    • Ft40 594
    • Ft26 513
    • Ft43 163
    • Ft32 680
    • Ft15 722
    • Ft16 647
    • Ft4 283
    • Ft11 097
    • Ft42 731
    • Ft30 105
    • Ft25 896
    • Ft32 371
    • Ft11 393