Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1021)
  • Obrazy
  • Wideo(17)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1021)
    • 5 Gwiazda(966)
    • 4 Gwiazda(44)
    • 3 Gwiazda(7)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2016

    Nice car, this is my second Wltoys after A979. Although the shock absorbers doesn't damp well, it seems works fine. The controller doesn't look nice though. I'd prefer A979's controller to that. All in all, it's a solid fun all around crawler/racer.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    To jest świetne RC dla początkujących hobby. Ma wszystkie części zamienne i aktualizacje, których możesz potrzebować tutaj na Banggood. Lekki, ale trwały, jest to jeden szybki i zwinny rc. Chociaż jest trochę wysoki i wąski, co sprawia, że przewraca się na zakręt przy pełnej prędkości. Ulepszę o większe i szersze koła, przekładnie kół, wstrząsy olejowe i może silnik bezszczotkowy. Czekam na 2 x 2200mAh LiPo który podłączy paralell, co daje łącznie 4400mAh. Czas pracy z zapasową baterią Li-Ion wynosi od 10 do 15 minut. Lampki LED to niezła gratka. Zasięg jest wielki ponad 60 metrów. Sterownik jest szybki i silny. Używany już przez ponad 2/3 godzin na drodze i offroad i jest to bardzo zabawne. Pilot jest wygodny, dobrej jakości budowy i z wycięciem kierownicy, co jest dla mnie plusem, w ten sposób mogę zmniejszyć prędkość dla mojego dziecka do zabawy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2016

    Машинка супер, но есть недоработки. Как минимум нужно сразу смазать центральную тягу и сам механизм поворота см. фото. иначе первый прыжок в мелкий песочек и серва перестаёт поворачивать колёса из-за попадания песка и заклинивания. А в идеале предумать защиту от песка этих механизмов. Иначе гарантированы частые разборы авто. Но все же плюсы её уничтожают на нет минусы. Заказал акк на 2200. В планах масляные амморты, найдены, ждём ЗП.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Wielka Zabawka, szybka zabawa i gotowa do drogi. Wydaje się wytrzymały jak na cenę, plus wiele części dostępnych do zamówienia. Od tego czasu zamówiłem 2 dodatkowe baterie i 2 ładowarki, więc mogę ładować równolegle i kilka zapasowych opon. Szoks nie są wypełnione olejem, ale są regulowane i modernizowane, znaleziono wyniki WL14247 w wielu opcjach. Wały napędowe są metalowe, koła są na łożyskach, a nie plastikowe krzaki jego dobra jakość. Ma tendencję do toczenia, jak jest dość górny ciężki (ep, jeśli dodać większą baterię) Wszystko w całej jego dobrze wykonane i zabawne. Moja córka rozbiła go w krawężnik na naszej ulicy już kilkanaście razy i nie jest złamany, teraz nie używamy go na ulicy, ale jestem szczęśliwy, że jest dobrej jakości. Nie jestem pewien, czy wydać więcej wstrząsów, czy po prostu dostać drugi, żebyśmy mogli się z nimi ścigać :)

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Przesyłka bardzo szybko. Samochód jest bardzo dobrej jakości, ale zalecam smarowanie różnic i kupowanie większej ilości baterii, ponieważ standardowa działa od 15 do 20 minut. Ogólnie, bardzo dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Nie wiem jeszcze używane, ale sprawia bardzo dobre wrażenie, jedno z pudeł lego trochę poobijane, ale nie miało to wpływu na produkt, naprawdę uważam, że był to doskonały zakup nawet osiągnął dokładnie przewidywany termin, Został kupiony 1 lipca i dotarł zaledwie w 15 dni, jak podano. Zdecydowanie przekonał mnie Banggod, i oczywiście znowu będę robić zakupy w tym sklepie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • sakdoj
    GR
    17/02/2021

    Wspinacz o bardzo dobrym charakterze, nie zabawka! Ma proporcjonalne sterowanie i przepustnicę. To wszystko jest plastikowe, poza przednią płytą poślizgową. Bardzo dobra za to cena, ale wymaga poprawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Niesamowity 👌 samochodowy najlepszy na śnieżne przygody. Szybka wysyłka z magazynu. Myślę, że kupię więcej baterii, bo jedna to za mało.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Skrzynka była zepsuta, ale samochód był w idealnym stanie. Bardzo silny i szybki

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Przekonałem się do kupna po obejrzeniu recenzji popularnego kanału YouTube. Dałem mu piekło i nic nie złamało. Wymieniłem akumulator na 2s 3500mah i choć nie szybciej (30kmh) trwa dobre 30-40 minut. Nie najlepszy samochód do obsługi, łatwo się przewraca, ale taka zabawa. Na lekko mokrym asfalcie jest po prostu super. Superb poza drogami, ale przez absolutnie NIE oznacza pełzacz/wspinacz. Przestawiłem przednie zawieszenie używając wieży uderzeniowej WLTOYS 959b, więc teraz ląduje bez uderzenia. Gorąco polecam dla każdego nowego w RC lub kogoś, kto chce tanie i bardzo zabawne biter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$111.99
    • US$125.59
    • US$159.38
    • US$6.19
    • US$6.99
    • US$69.99
    • US$399.99
    • US$133.59
    • US$102.99
    • US$17.77
    • US$106.99
    • US$158.99
    • US$90.19
    • US$80.59
    • US$52.75
    • US$9.89
    • US$65.99
    • US$202.99