Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Tudo, ok

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Był opóźniony, ale po rozmowie z BG szybko znów się przemieszczał. Pudełko uszkodzone, ale zostało zrobione przez DHL, gdy go otwierali i potem oklejali. Samochód testowy i jest idealny. Za zapłaconą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Byłem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Świetne RC! Biega jak szalony, a ja lubię grać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Przybyłem bardzo dobrze, otwarty tylko przez celników, ale wszystko w idealnym stanie, idealne, tego oczekiwałem. Dziękuję, Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Perfect delivery, thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Przesyłka jest mokra. Samochód to nie praca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dotrę do León, Gto, Meksyku, bez pobierania opłat od DHL. Jesteśmy w użyciu od miesiąca i nic nie jest złamane, chociaż przednie osie są wygięte i prawdopodobnie wkrótce się połamią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Idealna robota z Banggood. Znacznie wcześniej niż zapowiedziano, samochód w idealnym stanie i bardzo dobry produkt. Ponownie i nie po raz pierwszy: CN Dostawy magazynowe = AAA. Idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo dobre sterowanie jest naprawdę szybkie, ale opony są dość twarde i ma nawet ogranicznik przepustnicy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 573
    • Ft5 074
    • Ft7 580
    • Ft3 953
    • Ft15 163
    • Ft26 703
    • Ft39 891
    • Ft24 428
    • Ft15 163
    • Ft49 551