Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(153)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(153)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2021

    Świetny mały, ulepszony na wiltoys a959/b buggy wciąż czekam na podwozie, i kupiłem kolejną działkę dla mojego A979 b. Ten zestaw pasuje również do 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Doskonały zestaw do aktualizacji do aluminium wltoys a959, a979, a949, itd. We wszystkich jego wersjach, lubię bardzo, wszystko jest aluminium i jest bardzo kompletne za dobrą cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Muy completo este kit de actualización para wltoys a959, y por un precio muy accesible, me parece genial y de buena calidad, incluye muchas piezas. (Los extensores que aparecen en la segunda imagen fueron comprados aparte, el kit no los incluye)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Dobre rzeczy i szybko nie ma problemu jestem szczęśliwy!!!! Jestem gotowy połączyć wszystko lol 😄😄😄😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dobry pakiet z wielu rzeczy, wszystkie przydatne dla Twojego samochodu. Nie polecam umieszczania wszystkiego, bo to obraca się =PUNC= nie zauważamy i to łamie więcej rzeczy. Ale dolewki są w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Szybko dostarczona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Ze względu na okres Bożego Narodzenia nie tak szybko jak nadzieję. Ale jestem bardzo zadowolony. Towary robią cenne wrażenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    To niesamowite, wszystko, co myślałam, że będę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Produkty dostarczone zgodnie z opisem. Zadowolona z jakości..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    super produit ! je recommande sans hésitation

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 103
    • Ft2 265
    • Ft2 443
    • Ft3 142
    • Ft4 193
    • Ft5 592
    • Ft3 993
    • Ft4 193
    • Ft1 359
    • Ft5 113
    • Ft5 240
    • Ft3 261
    • Ft3 494
    • Ft4 541
    • Ft3 142
    • Ft21 325
    • Ft56 900
    • Ft18 528