Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(304)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(304)
    • 5 Star(263)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Dobra gąbka i pasek zastępczy do gogli DJ Fpv. Znacznie lepsza pianka niż pochodzenie DJi, podczas gdy znacznie identyczny pasek jest jednak delikatniejszy i ma małą elastyczną baterię przywiązaną do głowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    ...nie jestem zadowolony z kontroli jakości tego produktu...szary materiał oddzielił się od płyty podkładowej.. Odsłaniając wewnętrzną piankę... ten przedmiot idzie do śmieci... Prośba Banggood o nowy zestaw na priorytet... niezadowolony klient...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Dostarczanie szybko, pokrywa nad pianką niestety już został rozerwany bezpośrednio na szew, bezproblemowe obsługa reklamacji przez obsługę klienta i dostać pieniądze z powrotem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Zapasowy adapter do okularów Dji. Znacznie wygodniejsze i praktyczne niż oryginały. W zestawie również zamienny pasek na głowę wraz z uchwytem na baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dobrze pasuje, ale popełniłam błąd kupując Grey. Sugeruję, że czarny jest lepszy. Grey chyba ma przeciek z materiału.. Ale nadal pasuje jak rękawica.. Poważnie, gąbka, która siedzi na nosie przerażająca... Rozumiesz, co mam na myśli, kiedy to masz lub widzisz czyjaś gogle Kup też. Więc nie masz śmiesznych gogli, 😅😅😅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Dobra jakość, ale za taką samą cenę można kupić oficjalne akcesoria DJ-a nie-śliskie. Muszę przyciąć piankę blisko nosa, bo nie mogę normalnie oddychać domyślną pianką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    The item as described and works very well. The only complaint is against the carrier in my location they do not respond to deliver the order as soon as possible. The order was bending on their store for one week

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tia
    IT
    05/06/2021

    Dobry produkt, może trochę za często w okolicy nosa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Wygodna płytka (trzeba przeciąć oprawę blisko nosa, w przeciwnym razie trudno oddychać. O wiele lepsze niż prawdziwe, bez światła w środku, miłe w twarzy. Pasek jest o wiele lepszy, z miejscem na baterię. W pełni polecam ten zestaw - idealnie pasuje do gogli DJI v2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Szybka wysyłka. Przedmiot wygląda świetnie i idealnie. Dziękuję!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 389
    • Ft5 807
    • Ft3 494
    • Ft6 639
    • Ft5 592
    • Ft3 842
    • Ft8 389
    • Ft4 193
    • Ft2 794
    • Ft15 031
    • Ft5 940
    • Ft29 369
    • Ft36 326
    • Ft4 892
    • Ft6 264
    • Ft2 446
    • Ft187 398
    • Ft1 868