Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    ..με ήρθε σαν δώρο.. αλλά κάνει την δουλειά του καλά..δεν θέλει να αγοράσετε Μπαταρία και φορτίζει παντού.... γρήγορη αποστολή!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Otrzymałem go jako prezent, kiedy kupiłem lampę błyskową WUBEN C3, więc jest ok i będzie używany jako zapas, ale jest bardzo mile widziane, aby mieć wbudowaną baterię z możliwością ładowania z wbudowanej ładowarki USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    To dobre dla tych pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Ottimo prodotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Jakość dla pieniędzy. Ma wbudowaną baterię. Lekka i rozmiar kieszeni. Błyszczy dobrze jak na swój rozmiar. Z zoomem w/wyjściem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Jedna z najlepszych latarek jakie miałem z Bangood. Bardzo mocna i przydatna do domu i kempingu. Lekka waga i wszechstronne narzędzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Kupiłem więcej niż jednego. Są dobre, ale jeden z nich miał problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Ładna i mała pochodnia. Jest wyposażony w plastikowy ochraniacz włączników (aby uniknąć mocy pochodni podczas przechowywania i transportu) trzeba zdjąć. Podczas ładowania led za przełącznikiem jest czerwony, po pełnym naładowaniu zmienia się jasnozielony, jak na zdjęciu. Po pełnym powiększeniu widać fragment emitującego led, nic wielkiego, nie widać w „szerokiej kącie". Nie trzeba kupować baterii, jest wbudowany. Proste, ale skuteczne, podwaja się jako power bank (jeszcze nie testowany). Świetny stosunek ceny do wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 124
    • Ft3 782
    • Ft7 568
    • Ft3 930
    • Ft22 327
    • Ft8 728
    • Ft1 180
    • Ft4 540
    • Ft3 238
    • Ft3 769
    • Ft3 274
    • Ft4 913
    • Ft6 054
    • Ft13 012
    • Ft11 141
    • Ft3 648
    • Ft15 720
    • Ft4 159