Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Świetne urządzenie wystarczy do grawerowania drewna i plastiku. Instalacja oprogramowania i działania były łatwe można po prostu zrobić zdjęcia i konwertować je z załączonym oprogramowaniem. Nawet jeśli wszystko jest proste, to na pewno nie jest to zabawka dla dzieci i powinna być używana tylko przez wyszkolonych ludzi. Pakowanie było dobre. Przesyłka była szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Laser nie jest zbyt potężny, ale spełnia swoje obowiązki. Za pięć minut będziesz gotowy do grawerowania. Szybkość grawerowania jest dyskretna, jeśli wybierzesz jedyną funkcję konturu, logo na obrazku zajęło około minuty, podczas gdy w pełnej wersji, która również dyskretnie wykopała około 12 minut, trochę dużo. Jeśli szukasz lasera, aby zaznajomić się z tym światem i dostosować kilka obiektów jest idealny, jeśli szukasz lasera do cięcia lub grawerowania w szeregu, polecam wziąć coś mocniejszego. Jako ogólny osąd powiedziałbym, że dobry, polecam, robi to, do czego to miało służyć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Niestety, pierwszy K6 świecił się tylko na kilka sekund i nie zareagował na nic. Ze względu na obecne projekty, zamówiliśmy kolejny K6 przed zwrotem kosztów i otrzymaliśmy go bardzo szybko przez CZ do GER po kilku dniach. Połączenie z komórką (Andoid 10) było bezproblemowe. Oprogramowanie 113 pod W10 rozpoznaje urządzenie przez USB - ale najwyraźniej nie może się z nim komunikować. Nie mogliśmy jednak skupić głowicy laserowej, ponieważ zniknęła luźno w czarnej obudowie chłodzącej. Ale znaleźliśmy 1,5mm śrubę do fiksacji (zdjęcie). Potem pierwsze próby drewna i papieru przyniosły doskonałe rezultaty! Więc jeśli K6 jest technicznie w porządku, to jest to świetne urządzenie w tej cenie. Szkoda tylko, że oprogramowanie W10 nadal ma trudności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Konfiguracja oprogramowania jest słabo udokumentowana, a dostarczony dysk USB ma wadliwy moduł programisty Javy & chińska wersja oprogramowania tylko Windows 10. Na szczęście istnieje nowa grupa Facebook, która ma przydatne informacje - „Wainlux K6 Engraver Właściciels Group", gdzie udało mi się uzyskać linki do angielskiego oprogramowania, flash aktualizacja dla jednostki itp. Aplikacja iPhone jest niesprawna, czasami działa, a potem nie działa & musisz ustawić hot spot wifi na telefonie z twardym hasłem „aaabbbb", aby umożliwić jednostce znalezienie telefonu, Śmieszna dziura bezpieczeństwa, ponieważ jest miejsce, aby powiedzieć to o nazwie wifi & hasła w aplikacji. Deweloper, proszę zaktualizować to bardzo podstawowe oprogramowanie jak najszybciej. Ogólnie rzecz biorąc jednostka wydaje się robić to, co jest reklamowane, aby zrobić re grawerowanie laserowe, strona oprogramowania jest negatywna, ale jeśli przepracujesz przez niego, to będzie działać.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Płynna instalacja oprogramowania - urządzenie działa dobrze. Jedna uwaga negatywna: brak przyzwoitej instrukcji dla oprogramowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Działa świetnie, a połączenie wifi ułatwia korzystanie z niego jest całkiem dobra aplikacja mobilna. Oczywiście kabel USB umożliwia korzystanie z komputera, a dołączony program jest łatwy w użyciu. Laser 3000 mw może dobrze grawerować/wyciąć w drewnie twardym (patrz logo wyryte na buku z ziarna końcowego). Jako ktoś bez doświadczenia w grawerowaniu/wycinaniu laserem, doceniłbym dodatkowe informacje na temat ustawień odpowiednich dla różnych materiałów i zadań. Musiałem eksperymentować, żeby uzyskać wyniki, które chciałem. Jednostka wydaje się dość solidna, a obwody i mechanika są dobrze pokryte (brak tańszych modeli widziałem). Pokładowa funkcja powtarzania jest bonusem przy tworzeniu efektu kafelkowego lub po prostu pompowaniu duplikatów, bez połączenia z telefonem lub komputerem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Podobało mi się, polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Dobry, mały grawer laserowy. Dobrze wydane pieniądze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Biegnie bezbłędnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 978
    • Ft71 825
    • Ft52 081
    • Ft80 460
    • Ft102 123
    • Ft74 270
    • Ft49 512
    • Ft124 250
    • Ft77 365
    • Ft104 506
    • Ft61 272
    • Ft77 365
    • Ft152 876
    • Ft61 953
    • Ft73 032
    • Ft66 038
    • Ft65 357
    • Ft13 895