Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    Received my order in 16 days in good condition. Packed inside a sturdy paper box without any brand names. I still haven't tested the product yet. My only worry, as always, is the compatibility between the App and my iPhone. Hopefully, it'll work as described.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Wspaniała kamera. Dobrze zapakowane. Instrukcja obsługi w języku angielskim. Powinno być dobrze przetestować jego funkcje później. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    veru good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Produkt dotarł. Wstępna inspekcja sugeruje przyzwoity produkt. Jeśli będzie tak dobrze, jak wygląda, będę bardzo szczęśliwy. Byłem zachwycony całkowicie szybszym dostarczeniem niż się spodziewałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Jest to jedna z najmniejszych kamer w stosunku do konkurentów. Jest bardzo mały, a wydajność i obrazowanie są doskonałe. Brakuje tylko kąta strzelania, który jest trochę szerszy, bu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Image quality is OK - software app needs work to make it more open. Its a pity you cantplug it in as a webcam on usb cable. There is an API/tools for windows only.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Świetny produkt! Bardzo łatwy w montażu i instalacji. Jest z aplikacją iPhone, którą można pobrać ze sklepu App

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Super mało ważny materiał, zacznę testy techniczne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Cześć, Kolejny „BRAVO Banggood" Prioduit dobrze przyjęty! Pozdrawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Dziękuję, bardzo 😇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 287
    • Ft3 265
    • Ft7 230
    • Ft7 988
    • Ft6 897
    • Ft7 230
    • Ft6 601
    • Ft8 715
    • Ft7 859
    • Ft16 341
    • Ft11 633
    • Ft27 673
    • Ft28 302
    • Ft32 390
    • Ft20 908
    • Ft24 213
    • Ft24 213
    • Ft6 589