Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Bardzo napalona łódź 🛥 cena wydajności... Wysokiej jakości... Dostarczenie trochę długie, ale zadowalające. Zamówione z zapasów CN i otrzymane z zapasów CZ. Tak więc paczka dotarła nietknięta. Brak uszkodzeń opakowań ani łodzi. 170 € zapłacił za łódź, która porusza się 70-74 kmh poza opakowaniem na 4s 👍🏻 Amewi Alpha 6s zarządza 80 kmh, ale kosztuje 320-350€, więc Vector SR80 Pro jest najlepszym wyborem dla wydajności cenowej. Oczywiście, że mod Paula Coopera jest nadal dostępny. (ty tuba) w łodzi z silnikiem ss 4082 2600kv i 150amp Flycolor ESC, ponieważ na 6s 😁

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Należy zdemontować blok wsparcia silnika i oczyścić kanały dla wody chłodzącej. Jest bardzo dzika i pełna wiórów. To dobry statek, ale nie jest gotowy do startu. Wszędzie luźne śruby. Oś Flex potrzebuje odpowiedniego tłuszczu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Łódź zajęła 2 miesiące, ale była w doskonałej formie nieuszkodzonej. Umieścić kilka części do montażu na łodzi i wyjąć go i robi się świetnie. Bardzo łatwy w prowadzeniu i kontroli. Automatyczna rotacja działa świetnie, jeśli się przewraca, minimalna ilość wody w kadłubie po 20 minutach działania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Otrzymane towary w dobrym porządku. Szybka dostawa 9 dni na Filipiny. Dzięki Baggood, 🚤🚤🚤

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dużo zabawy, przybył w dobrym stanie i zajęło około trzech tygodni, aby dotrzeć do Australii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Przesyłka z zagranicy trwała trochę, ale BG dał mi dodatkowe punkty za opóźnienie. Są bardzo dobrzy w pomaganiu. Zamówiłem dwie łodzie i obie przybyły nieuszkodzone Powiadomię cię, gdy będę miał okazję je wypróbować Super oferta na łodzie bez szczotek

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Zadrapał się włazem. Przewody wodne zerwane do napędzania ledwo wystarczają na przewody. Świetna łódź z zabawy robi szalone beczki zwija się naprawdę ciężko uchwyty genialne po prostu byłoby miło, jeśli wygląda na nowy i nic nie złamane, gdy przyjechał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Łódź wygląda niesamowicie, ale ma uszkodzenia od wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    船体もシールではなく塗装されていて、綺麗な製品です。皆さんも手に入れて夏シーズンをエンジョイしましょう。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Wielka łódź szybka dostawa 16 dni od zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 933
    • Ft5 094
    • Ft28 667
    • Ft5 097
    • Ft14 013
    • Ft9 585
    • Ft40 619
    • Ft37 905
    • Ft50 966
    • Ft21 672