Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(215)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(215)
    • 5 Star(197)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/10/2020

    Bardzo dobry motorowy szybowiec z Volantexu. Był nieuszkodzony, nawet jeśli był tylko w oryginalnym pudełku, a nie w podwójnym pudełku. Jeśli używasz oryginalnego silnika, niż baterii 2S. Jeśli chcesz użyć baterii 3S niż wymienić silnik na 2830, 2836, 3536, 4023 lub podobne.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Dobry produkt i jakość zgodnie z oczekiwaną ceną. Produktem zakupionym był PNP ze wszystkimi składanymi elektronikami, z wyjątkiem prętów osprzętowych i sterujących oraz grupy kleju. Zwróć uwagę na to, jak trudne może być śrubowanie poziomego stabilizatora. Na zdjęciach widać, że potrzebny jest długi śrubokręt, aby móc prawidłowo śrubować. Jest to również nieco skomplikowane (przynajmniej w moim modelu) w montażu skrzydeł. Układ kotwiczenia jest za pomocą rodzaju tetonu, który jest zakotwiczony między skrzydłem a kadłubem; jest nieco sprawiedliwy, wymaga zbyt dużej siły do włożenia skrzydeł. Musisz również zwrócić uwagę na wymagane napięcie baterii, dla konfiguracji PNP, które przynosi. Potrzebujesz baterii 2S (7,4 woltów), a nie 3S (11,1v), jak większość z nas jest przyzwyczajonych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Laurie
    AU
    08/11/2019

    Very nice plane. I bought the PNP version, and have fitted a FrSky receiver. Assembly is very quick and simple. The wings are held on by clips that enable them to be removed easily for transport and refitted at the field. I haven't flown it yet, waiting for some better weather. I will use a 1300mAh 3S battery. The battery compartment is very spacious and comes fitted with velcro straps for the battery and a stick on velcro pad which could be used for the receiver. It's easy to alter the battery position to get the CG right. With the receiver and battery fitted, ready to fly, mine weighs in at 895g. I have done a more detailed review at rcgroups, which you will find if you google "rcgroups volantex phoenixs".

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Peter
    SI
    16/08/2020

    Wysokiej jakości szybowiec silnikowy dla początkujących lub doświadczonych pilotów. Dobrym motorem tego szybowca jest volantex 4023 850kv lub 1050kv i śmigło 12x6 oraz 30A lub 40A ESC na baterii 3S 2200mAh.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Brakło połączeń aileronów, a na spodach skrzydeł drewniane wkładki wyróżniały się do 2 mm i musiały być szlifowane. Z napędem 2s-Lipo szybko się zaprzyjaźniłem i zachowam tę koncepcję. Feniks jest przydatny, solidny i piękny model, z którym będę miał dużo zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    have a look at the state of the parcel. looks like it's come from hell. Bent wing. Don't think I will be displaying the box. I had to use my Ranger wing to fly it. Bloody disappointed

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2022

    Produkt bardzo dobrze zapakowany, zgodny z opisem i szybko otrzymany, pozostaje do zamontowania elektroniki... Akumulator 2S lipo i bezszczotkowy silnik ortrunner (umocowanie za pomocą śruby z przodu silnika), ale nie ma przesunięć jest wskazany w instrukcji... Będziemy musieli improwizować... Myślę, że przykleję uzbrojoną taśmę z przodu, na dole i na krawędziach...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2022

    Niesamowity samolot! Stabilny, zarówno w locie prostym, jak i manewrowaniu. Świetne w pętlach. Zbyt zły tuńczyk jest prawie niemożliwy do zrobienia. Ale potem znowu, to szybowiec. Doskonała winda. Do startu wystarczy dać silnikowi połowę. Polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    Very happy with this kit, small issue with the motor, you have to use a out runner motor with mounting screws in front of the motor to be correctly installed. but I fix mine with the motor mounted outside.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Good 4 channel motor glider for begginer or intermidiate pilots. Fuselage from plastic and wings from EPO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$94.99
    • US$37.94
    • US$260.99
    • US$28.74
    • US$18.59
    • US$99.99
    • US$13.66
    • US$11.49
    • US$21.59
    • US$11.54
    • US$118.99
    • US$69.99
    • US$83.99
    • US$79.99
    • US$114.99
    • US$69.99
    • US$113.84
    • US$10.99