Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(178)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(178)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    Dobry produkt i jakość zgodnie z oczekiwaną ceną. Produktem zakupionym był PNP ze wszystkimi składanymi elektronikami, z wyjątkiem prętów osprzętowych i sterujących oraz grupy kleju. Zwróć uwagę na to, jak trudne może być śrubowanie poziomego stabilizatora. Na zdjęciach widać, że potrzebny jest długi śrubokręt, aby móc prawidłowo śrubować. Jest to również nieco skomplikowane (przynajmniej w moim modelu) w montażu skrzydeł. Układ kotwiczenia jest za pomocą rodzaju tetonu, który jest zakotwiczony między skrzydłem a kadłubem; jest nieco sprawiedliwy, wymaga zbyt dużej siły do włożenia skrzydeł. Musisz również zwrócić uwagę na wymagane napięcie baterii, dla konfiguracji PNP, które przynosi. Potrzebujesz baterii 2S (7,4 woltów), a nie 3S (11,1v), jak większość z nas jest przyzwyczajonych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Bardzo dobry motorowy szybowiec z Volantexu. Był nieuszkodzony, nawet jeśli był tylko w oryginalnym pudełku, a nie w podwójnym pudełku. Jeśli używasz oryginalnego silnika, niż baterii 2S. Jeśli chcesz użyć baterii 3S niż wymienić silnik na 2830, 2836, 3536, 4023 lub podobne.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    sehr guter flieger. fliegt total unkritisch. für kunstflug ist die Motorisierung mit 2s etwas schwach .zu empfehlen als 2.modell nach richtigen anfängermodell.qualtät von schaum , anlenkung ist sehr ordentlich. rundherum eine schönes Modell. lieferung kam nach 3 Tagen aus cz. top. keine Verpackungsschäden. bin fast begeistert, werde aber Antrieb ändern. 1000 kv , 40 amp esc, 3s 1500mah.vielen Dank an bangood. 👍👍👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Brakło połączeń aileronów, a na spodach skrzydeł drewniane wkładki wyróżniały się do 2 mm i musiały być szlifowane. Z napędem 2s-Lipo szybko się zaprzyjaźniłem i zachowam tę koncepcję. Feniks jest przydatny, solidny i piękny model, z którym będę miał dużo zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Good 4 channel motor glider for begginer or intermidiate pilots. Fuselage from plastic and wings from EPO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Przybył w ciągu 4 dni z CZ do NL. Idealnie! Zauważona konfiguracja PNP jest tylko na dwójkach a nie na trójce! RTF ma trójki. Proszę o to wyraźnie wspomnieć! Być może rekomendacja dla esc i motoru dobrze zrobi dla tak wielkiego szybowca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Dobry motorowy szybowiec. Zbudowany dobrze z materiałów dobrych jak na cenę. Polecam tym, którzy go kupują, aby wymienić wsparcie śmigła. (zły plastik i ostrza mają dużo zabawy, które uruchamiają wibracje śmigła) Z jednym aluminium najwyższej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    30 minutes to assemble it and little more to paint it, but it is a good plane and it shows beautiful performances during flights: very funny and quick glider. I suggest flaperon mix for landing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Wyśmienity szybowiec. Montaż był bardzo szybki i łatwy. Jedynym problemem było to, że środkowa rura aluminiowa była zbyt długa, aby uniemożliwić pełne zaciski skrzydeł. Przyciąłem rurkę, żeby pasowała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Samolot bardzo dobrze zbudowany, lekki i wytrzymały. Lata w elegancki sposób, a cena jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 426
    • Ft84 533
    • Ft90 024
    • Ft62 671
    • Ft32 893
    • Ft39 920
    • Ft66 235
    • Ft36 381
    • Ft10 770
    • Ft4 021
    • Ft27 189
    • Ft19 008
    • Ft17 107
    • Ft26 613
    • Ft39 920
    • Ft19 008
    • Ft24 395
    • Ft4 388