Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    Właśnie otrzymałem tę łódź RC. Opakowania wyglądały dobrze, otwarte i sprawdzone. Znalazłem czarną plastikową podstawę do montażu silnika, oderwaną od kadłuba podczas transportu. Wygląda na to, że za mało kleju w kontakcie z jedną stroną bazy. Naprawi się za pomocą kleju JB Weld, nigdy więcej się nie rozpadnie. Wszystko inne jest w porządku, dopasowanie i wykończenie. Elektronika działa. Dużo miejsca na flotację piany. Po naprawie czeka na wpuszczenie łodzi do wody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Przesyłka z zagranicy trwała trochę, ale BG dał mi dodatkowe punkty za opóźnienie. Są bardzo dobrzy w pomaganiu. Zamówiłem dwie łodzie i obie przybyły nieuszkodzone Powiadomię cię, gdy będę miał okazję je wypróbować Super oferta na łodzie bez szczotek

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Będzie miał bardzo szczęśliwego chłopca na Święta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    An amazing boat that gets a lot of ooohs and aaahs, no reverse and doesn't always self right, but takes off like a scalded cock.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Strona Tudo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Najlepszy początkujący RC Łódź. Ta łódź jest szybka i bardzo stabilna. Bardzo dobra łódź.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    4 stars because the transmitter gets no distance. 75 yards failsafe. Using my own transmitter and receiver. Boat is pretty fast. Receiver may be ok for some people, considering the price its a lot of fun. When it arrived it had a little chip off of the cover and box was badly damaged from shipping. Little touch up paint and its fine. Boat runs great. I would buy again :) Also shipping was really really fast, Thanks , Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    W pierwszym wyścigu oś była poluzowana, a ja skończyłem zgiętą, wymieniłem ją i znowu zadziałało, drugi wyścig był dobrze i byłem bardzo zadowolony, Trzeciego wyścigu nie mogę tego zrobić, ponieważ stery przestały działać jako JQuery11130995658703499074_1621742516223? INFIMA, uważam się za oszukanego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Łódź przypłynęła ze wszystkim zgodnie z opisem. Opakowanie zostało dostarczone w dobrym stanie. Łódź jest świetna i bardzo łatwa do kontrolowania. Dla początkujących musisz smarować wał napędowy smarem morskim przed użyciem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$52.99
    • US$26.55
    • US$118.99
    • US$68.99
    • US$62.99
    • US$208.99
    • US$127.99
    • US$45.99
    • US$144.89