Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Kupiłem jeden kilka miesięcy temu i musiałem kupić jeszcze jeden dla siebie. Pierwszy był dla mojej wnuczki, ale często się nim bawiłem, więc mam ten jeden dla mnie. Polecam dostać 2 jeśli kupując 1 na prezent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Idealne dla początkujących i dzieci. Mam to dla mojej wnuczki do zabawy w basenie. To świetnie działa tylko kierownica, obraca się w jedną stronę lepiej niż w drugą, ale to ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Super 1 jazda tylna bateria trzyma dłużej niż 15min po idealnych ustawieniach sprawia, że jest mega fajna góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Przyjechał wczoraj, zabraliśmy go, by zagrać dziś w lagunie. Naprawdę, bardzo szczęśliwy! Najlepsze jest to rezerwa baterii, nie musiałem wsiadać do wody, żeby złapać łódź po grze. Potrzebował tylko trochę więcej ochrony na opakowaniu, ale zabawka, przybyła w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tobias
    DE
    12/03/2021

    Bardzo ładna, mała łódź. Jest trochę dłużej niż moja magia Vee, ale ma odwróconą wiedźmę jest naprawdę miła, gdybyś w coś uderzył i nie mógł wyjść. Zmieniłem złącze 4Pin JST SM z 360mah li-ionem, który jest dołączony do 2 pin JST SM-łącznik. Teraz pasuje nawet do 1000mah 2S 7,4v Lipo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Łódź jest ładna, ale dość mała. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Brillant little boat. Goes well in lochs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Podoba mi się ta łódka. Bardzo szybkie, ostre sterowanie. Nie lubię złącza akumulatora.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo szybka motorówka, bardzo jakość, jestem bardzo zadowolony, wszystko jak reklamowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo szybko dotarł i mały statek dobrze wykończona brakuje więcej niż spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 035
    • Ft6 620
    • Ft9 872
    • Ft44 885
    • Ft54 470
    • Ft40 619
    • Ft5 890
    • Ft40 100
    • Ft69 124
    • Ft8 458
    • Ft42 859
    • Ft24 207
    • Ft9 929
    • Ft9 522
    • Ft6 084
    • Ft9 563
    • Ft241 145
    • Ft50 648