Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(66)
    • 5 Gwiazda(59)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2023

    Wersja V2 słynnego Eachine / VolantexRC Corsair F4U. W locie jest taki sam jak w V1. Samolot leci bardzo dobrze i jest prawie niezniszczalny. W statycznym, nowym kolorze bardzo udanym i pełnym drobnych szczegółów (kanony, pilot + kokpitu, dostęp do silnika, podwozie przycięte i więcej przykręcone, ...). Ładna ewolucja. Bardziej realistyczne trójłopatowe śmigło i doskonały wygląd (również z dwułopatowym śmigłem). Trzymaj trójłopatowe śmigło, aby odsłonić samolot i lataj z dwułopatowym śmigłem. (mniejsze ryzyko pęknięcia i trochę mniejsze zawirowania z tyłu samolotu podczas lotu).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2023

    podobnie jak p51 v2 świetna poprawa z baldachimem transpatentowym i lepszymi funkcjami. Wielki seried

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2023

    Przybył bardzo dobrze zapakowany i bez żadnych zadrapań. Wszystko zgodnie z planem i przez cały czas mogłem śledzić paczkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2023

    Mój drugi Volantex 400mm. Zaskoczeni tymi małymi samolotami i tym, jak dobrze i łatwo latają. Prawdopodobnie wkrótce dodam P40, P47 i Spitfire do mojego hangaru!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2024

    super samolot wszystko jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2024

    Świetny latawiec parkowy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2024

    Szybka dostawa, pozostaje tylko przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2023

    Po prostu niesamowite!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2023

    Jeszcze nie poleciał. Ale nie mogę się doczekać, bo wiem, że ten samolot jest prawdziwym zwycięzcą. Zgodnie z filmami, które widziałem 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2023

    wyjątkowy produkt. wyjątkowy czas dostawy. Jestem bardzo zadowolony z jakości produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$135.99
    • US$145.99
    • US$69.99
    • US$72.99
    • US$89.99
    • US$105.99
    • US$19.99
    • US$47.99
    • US$26.99
    • US$39.99
    • US$59.99
    • US$91.99
    • US$31.99
    • US$82.99
    • US$73.49
    • US$173.64
    • US$73.99
    • US$18.99