Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2021

    Świetna łódź! Bardzo minimalna funkcja wstecz lub samo prawo, ale to jest szybkie i obraca się bardzo dobrze! To nawet przyszło z baterią, kiedy nie było zbyt przypuszczane, więc to była niesamowita niespodzianka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetna rzecz.. Wysoka cena ARTR (prawie gotowa do uruchomienia).. Bez baterii/ładowarki i pilota.. Tylko prędkość łodzi nie była zbyt zabawna 😅 i żadnego odwracania się, kiedy się odwraca

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Zamówiłem łódź bez kontroli i baterii, wszystko wygląda dobrze. Dostawa bardzo szybko, tylko 5 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Świetnie A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Otrzymaliśmy statek w kolorze żółtym, zamiast czerwonym i bez następujących elementów: - Nadajnik radiowy - Bateria litowa - Ładowarka balansowa - Adaptor mocy Proszę, jak możemy to wszystko zmienić? Absolutnie nie jest normalne, aby otrzymać taki przedmiot bez połowy materiału i już nie ma naklejek. Proszę pilnie powiedzieć nam, jak postępować.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2017

    This boat is great, good looking and powerful. The only thing you need to be careful is to waterproof the esc and the receiver that you will use. ( Also you may want to put some weight at the front. ) In my case the little sea water that leaked into the hull found its way to the esc. upon inspecting the esc its not well waterproofed around the wires and that's how the water managed to kill it. I replaced the esc and covered all the electronics with rubber self-amalgamating tape no problems since. Another thing that you may want to take into consideration is that i had to pay about 30$ custom's fee something that has never happen before. Awesome boat highly recommended You can find my review here: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2931816-Volantex-V792-4-ATOMIC-Brushless-PNP#post38011374

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2017

    Received sample today, thanks BG, fast EMS shipping.. Seems really good quality, can fit 5200mAh 3S inside battery compartment. Will test soon with my kids.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Szczera recenzja. Doskonała cena łodzi dla Hobbysta. Posiadam kilka łodzi hobbystycznych i to jest warte uwzględnienia w mojej flocie. Szybko, jak jest poza szkatułką, ale musiałem go ulepszyć tylko dlatego, że to właśnie robię ze wszystkimi moimi łodziami. Z 90a esc większy silnik i lepszym podporem to coś jest bardzo szybkie i stosunkowo stabilne. polubienia; Wyskakuj z pudełka. Jakość jest wystarczająco dobra, aby otrzymać uaktualnienia. Ulepszone. Stosunkowo stabilny. Przystępny, przystojny. nielubi; Naklejki są bąbelkowe i mogą być lepiej stosowane w obszarach.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    Fantastic boat at a very low price. It needs a transmitter, a receiver and a lipo. Fortunately I had all this items and I completed this beautiful boat. Arrived in 7 days. Top!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Super łódź, zdjęłam wszystkie moje naklejki, myślę, że teraz wygląda lepiej, 😂😂😂😂

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 370
    • Ft9 955
    • Ft146 831
    • Ft17 632
    • Ft46 769
    • Ft104 659
    • Ft32 968
    • Ft25 224
    • Ft16 925
    • Ft69 006
    • Ft62 898
    • Ft56 425
    • Ft6 303
    • Ft63 894
    • Ft33 190
    • Ft11 113
    • Ft262 998
    • Ft4 866