Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(151)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Super szybka dostawa, zamówiłem żółty i dostałem czerwony, ale jest ok moje dziecko też lubi czerwone. Firma, która umieściła naklejki na łodzi nadal umieszcza je bardzo źle, wszystkie recenzje dotyczące nich na youtube i tutaj, w końcu spadną w wodzie. Taca z akumulatorem była zgubiona, zapomnieli założyć na nią podwójną taśmę, tak zabezpieczoną dla łodzi. Farba była trochę uszkodzona w niektórych miejscach. ( Więc możesz mieć pomysł, że styropian był czerwony, gdyby łódź była zabezpieczona Dla ceny volantex powinien mieć więcej uwagi na te proste szczegóły mówione przez wielu nabywców.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dostarczanie nieco ponad miesiąc, naklejki bardzo źle przyklejone, wszystko w bąbelkach i zadrapaniach

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Ta łódka jest niesamowita. Kup taśmę, bo będzie przeciekać, ale warto, super szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Produkt przybył tylko z kompletnymi elementami. Musisz zwrócić uwagę na dobrze opakowanie, ponieważ pudełko zostało rozerwane od środka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Przyszedł w ciągu tygodnia z hiszpańskiego magazynu. Bardzo zadowolony z dostawy i stanu pakietu. Wkrótce powiadomię cię o produkcie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Świetny czas dostawy i produkt i opakowanie w świetnym stanie. Nie użyłem go w wodzie, ale wszystko działa i wygląda jak mały Rozpruwacz. Nie mogę się doczekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Einfach nur Geil :-) 50 kmh auf dem Bodesee gemessen mit einem Chaparral Boot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Jest szybki i dobrze się trzyma. Dobry żywotność baterii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo ładna łódź, bardzo szybka. Dobra cena, z Czech do Holandii w ciągu 10 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$138.99
    • US$784.23
    • US$125.88
    • US$162.99
    • US$195.18
    • US$55.43
    • US$315.30
    • US$84.19
    • US$316.22
    • US$438.89
    • US$41.99
    • US$24.99
    • US$68.99
    • US$62.99
    • US$52.99
    • US$185.19
    • US$118.99
    • US$115.99