Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(320)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(320)
    • 5 Star(304)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Super mały samolot za tak niską cenę. Dobrze zapakowane, łatwe do złożenia i dużo miejsca w środku. Mój pierwszy lot z nim trwał 30min i miał 46% baterii, kiedy wylądowałem (4000 3S)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Doskonały samolot. Najlepsze dla FPV.. Gratulacje Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2018

    This is a lightweight and highly stable model, much more practical for transporting from the big brother Ranger 1380 (which requires a very large 3S LiPo battery of at least 400 grams in the nose to be balanced).Also, compared to Bixler, this model is my favorite . Due to the size, easy to stand in the car, the wings are easily split , It need a small space for the bushy, Suitable for installing the auto pilot, I installed the AP from Volantex , it is easy to set up and it is completely reliable. The price is good, all the servo motors and levers are fitted, Assembly is quick and easy. really for the recommendation.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Dobra przykrywka, brak złamanych szczegółów, wszystkie części samolotu są w porządku, bez uszkodzeń. Jeden drobny problem - niektóre naklejki mogą być przyklejone do okładki... Jeśli planujesz zainstalować kontroler lotu w INAV, musisz dwukrotnie sprawdzić, czy RSG będzie z nim dobrze działać lub zmienić RSG. Instaluję Mateka F405-CTR i mam pewne problemy z integracją między FC i RSG

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    Model delivered in 10 days. A well-known and popular model for beginner pilots or for FPV flights. Very good workmanship. There are also minor shortcomings that have been removed quickly. The tail wheel was changed because the original is very bad. The motor shaft has been shortened and propeller mounting changed. There were a lot of problems with model stickers. The cabin mounting at the front is not very reliable so additional magnets were installed. Now the model is as it should be. I RECOMMEND!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2018

    Очень хорошая модель. Отличая пенопластовая упаковка. Очень долгая доставка в Россию. Мелкие детали не закреплены в коробке. Корпус самолёта получил вмятины от дополнительных компонентов!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dobrze odebrałem moje paczki odłożyłem G2 Pnp i odłożyłem zestaw G2, opakowanie w dobrym stanie, ale nie ma plastikowej folii, żeby każdy mógł zobaczyć, co jest w paczce, czarny plastikowy film nie zaszkodzi. Zobacz zdjęcie nr 1, oto, jak zdobyłem swojego 2 strażnika, nagranego bez folii plastikowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Jestem w magazynie RU od dwóch tygodni, paczka jest luźna, samolot jest cały. Okazało się, że to bardzo krucha motorama - po kilku prostych upadkach, bez uszkodzenia samolotu „uszy" dla śrub - trzeba było zebrać farmy ze sklejki i kleju. Po takich naprawach nadal leci normalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2018

    Very well made and a superb flyer. comes with 18a esc and 2212 1400kv fine on 3s with 7x5. I've swapped esc and will change motor for 4s when it arrives. Great fitting inside for inav or other AP/FC.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$254.61
    • US$221.94
    • US$72.99
    • US$89.99
    • US$282.89
    • US$84.99
    • US$77.04
    • US$132.81
    • US$265.64
    • US$190.89
    • US$138.59
    • US$137.99
    • US$265.64
    • US$113.20
    • US$129.90
    • US$265.64
    • US$136.84
    • US$429.99