Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Dobrze zapakowane. Przyszło trochę później niż się spodziewaliśmy. Dobra jakość. Produkty wysyłane z magazynu CZ pozwalają na zakup w dobrej cenie, z niskimi kosztami transportu i bez opłat celnych. Jest tego warte. Proste pudełko, ale wyszło dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • samVIP4
    GB
    29/08/2021

    Lata świetnie, ciężko dostać się do CG wystarczająco daleko do przodu z 1800mah 3s. Skończyło się na tym, że rzep przyklejał 60 g monet tuż za mocowaniem silnika, żeby to uporządkować. Zamieniłem koła na 4' powietrzne opony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Pakiet przybył na Sycylię w 5 dni z Bartolini (dpd), pakiet został zaprezentowany w dobrym stanie, samolot jest naprawdę dobry w środku, zrobiony w wersji PNP, śledzić wideo na Youtube z załączonym unboxing i montaż!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Bardzo dobry, przemyślany samolot. Dwie małe wady, węzeł do rekwizytu był duży, a litery na jednej z naklejek zniknęły. 😂 Małe rzeczy do pokonania. Bardzo zadowolony z tego samolotu, polecam innym, żeby go kupili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    W ten sposób otrzymałem swój samolot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo dobry samolot

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobry produkt, dobre opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Zakupione PNP wysłane do Australii, paczka dotarła po 5 dniach w idealnym stanie. Szybki, bez montażu kleju i pod wrażeniem dostępu do skrzydła i miejsca dostępne dla elektroniki. Im noob z kilkoma płaszczyznami tej wielkości i jest to najłatwiejszy do lotu przy użyciu 2200 mAh i zalecanego środka ciężkości. Drut koła ogonowego wymaga dostrojenia, a RSG dosłownie spłonęło podczas trzeciego lotu. Widzieć dym, rozładować go i rozłączyć akumulator, tylko lekkie przypalanie się do piany. Kocham wygląd i skalę, za cenę jestem bardzo zadowolony z tego samolotu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 764
    • Ft17 836
    • Ft44 595
    • Ft26 179
    • Ft45 987
    • Ft31 853
    • Ft30 833
    • Ft34 873
    • Ft28 030
    • Ft33 417
    • Ft22 933
    • Ft23 889
    • Ft21 022
    • Ft40 135
    • Ft14 332
    • Ft5 419
    • Ft27 335
    • Ft16 243