Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(231)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Zamontowany jeszcze nie udało się go latać miałem mały problem z mocowaniem wózka pokładowego i z jednym z kół wózka dokonał modyfikacji.Teraz czekam na warunki, aby to latać świetny produkt!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    I ordered this plane from China shipped to US via Priority Mai and it arrived in 16 days. Unbox to maiden flight was 3 hours. My fights were great...it felt like I've been flying this plane for a long time. The Ascent is my 2nd plane and 2nd Volantex (Ranger G2 was first). The Ascent takes off in a distance of 10' on grass. Extremely stable flyer and landings were no bounce. This is a big plane and I Iike the plastic fuselage and 4" wheels. It comes with one 12x6 prop. I am using 2200 mah 25C batteries and flight time was 10-15 minutes until landing at storage voltage. The only thing I struggled with was the wheel bolts. Swapped out the inside non-plastic lock nut for 2 washers (I supplied) and that seems to work better. The trouble is the supplied thin wrench didn't fit in between the wheel and landing gear to tighten the nut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Skrzynka była cała potłuczona i kilka wygiętych części, więc licząc na to, że Banggood odpowie i zastąpi te części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Tylko, że jeśli spalisz silnik lub esc, to zdemontujesz cały kadłub.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały model

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Niestety biorąc pod uwagę kwarantannę nie mogę go latać, ale zamontowałem go i wydaje się być naprawdę dobry produkt, gratulacje dla Banggood za doskonałą obsługę i szybką wysyłkę nawet w nagłych wypadkach. Jest tylko jeden mały problem: śrubokręt, który dają Ci dostarczone w wersji PNP nie nadaje się do śrub samolotu, więc weź zestaw dobrych śrubokrętów do montażu... W końcu jest dobrze:)

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    Arrived quickly :) Everything is alright! Nice and new!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Dziękuję bardzo za piękny model RC ten sklep polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Świetny samolot RC, to mój drugi. Czas dostawy naprawdę szybki, tylko 14 dni, polecam tego sprzedającego w 100%. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    This plane arrived in very quick time with no damage. It is easy to put together and easy to transport. It is a very good plane for beginners as it is stable and easy to fly. After seeing my plane fly one of the other beginner members of the club also purchased this plan and is now flying solo. Bob Summerville

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$25.40
    • US$58.99
    • US$63.99
    • US$79.99
    • US$169.99
    • US$149.99
    • US$79.99
    • US$17.24
    • US$129.99
    • US$89.99
    • US$79.99
    • US$76.99
    • US$87.50
    • US$64.99
    • US$137.99
    • US$79.99
    • US$144.89