Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(221)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(221)
    • 5 Star(212)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Zamontowany jeszcze nie udało się go latać miałem mały problem z mocowaniem wózka pokładowego i z jednym z kół wózka dokonał modyfikacji.Teraz czekam na warunki, aby to latać świetny produkt!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Czekałem na wersję PNP na magazyny UE, ale się poddałem. Zamawiam wersję zestawu . (ale później odkryłem, że „rywale" mają go w magazynie UE).:( Przychodzi na czas, jak planowano, 5 dni powszednie, ale zawsze jest odpowiedzialny za szkody i inne triki. Na koniec wszystko jest w porządku... na ten czas!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z mojego nowego samolotu RC, przyleciał w doskonałym stanie. Bardzo szybka wysyłka, wielki sprzedawca dziękuję bardzo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    OK produkt dostarczony w reklamie, wysoka jakość samolotu, świetny sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Świetny samolot RC, to mój drugi. Czas dostawy naprawdę szybki, tylko 14 dni, polecam tego sprzedającego w 100%. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Dziękuję bardzo za piękny model RC ten sklep polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Szybka dostawa bez uszkodzeń pudełka. Muszę to zmontować i spieprzyć, ale bardzo mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały model

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    To na pewno czołg. Zanurz się w ziemię podczas pierwszego lotu, złamał tylko rekwizyt, chociaż wydawało się gorzej. Zdecydowanie polecam to, ale jeśli jest to twój pierwszy, odrzucę podwójne stawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    To świetny samolot. Użyj farby na moim ;).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 496
    • Ft20 071
    • Ft8 498
    • Ft49 072
    • Ft17 729
    • Ft24 390
    • Ft73 603
    • Ft75 610
    • Ft6 354
    • Ft48 299
    • Ft23 417
    • Ft6 019
    • Ft16 511
    • Ft50 233
    • Ft24 421
    • Ft26 428
    • Ft27 766
    • Ft148 899