Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(233)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(233)
    • 5 Star(224)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/10/2021

    Czekałem na wersję PNP na magazyny UE, ale się poddałem. Zamawiam wersję zestawu . (ale później odkryłem, że „rywale" mają go w magazynie UE).:( Przychodzi na czas, jak planowano, 5 dni powszednie, ale zawsze jest odpowiedzialny za szkody i inne triki. Na koniec wszystko jest w porządku... na ten czas!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Wspaniały produkt dotarł szybko i idealnie w Brazylii jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    OK produkt dostarczony w reklamie, wysoka jakość samolotu, świetny sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    To na pewno czołg. Zanurz się w ziemię podczas pierwszego lotu, złamał tylko rekwizyt, chociaż wydawało się gorzej. Zdecydowanie polecam to, ale jeśli jest to twój pierwszy, odrzucę podwójne stawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    super samolot do nauki i akrobacji szybka dostawa z CZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Zamontowany jeszcze nie udało się go latać miałem mały problem z mocowaniem wózka pokładowego i z jednym z kół wózka dokonał modyfikacji.Teraz czekam na warunki, aby to latać świetny produkt!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    Il modello è fatto bene e vola magnificamente, la fusoliera in plastica va bene finchè non si fa un crash pesante, poi si butta via tutto. Le clip' delle ali sono saltate al primo atterraggio un po brusco, molto delicate, motore potente e possibilità di volo molto lento anche senza i flap.Con batteria indicata di 2200 Mha 3 celle serve aggiungere quasi 70grammi sul muso perche si abbia il CG corretto. Nel complesso in questa fascia di prezzo con questa dimensione di apertura alare non ci sono concorrenti. Qui breve video in volo https://youtu.be/xjsC-As2S4E

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Niestety biorąc pod uwagę kwarantannę nie mogę go latać, ale zamontowałem go i wydaje się być naprawdę dobry produkt, gratulacje dla Banggood za doskonałą obsługę i szybką wysyłkę nawet w nagłych wypadkach. Jest tylko jeden mały problem: śrubokręt, który dają Ci dostarczone w wersji PNP nie nadaje się do śrub samolotu, więc weź zestaw dobrych śrubokrętów do montażu... W końcu jest dobrze:)

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    Great quality pieces, parts fit together very well hardish plastic fuse, Very good design and great stickers! was delivered in perfect condition too, pretty unusual for banggood! I highly recommend this plane and especially for the price Bargain!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    I ordered this plane from China shipped to US via Priority Mai and it arrived in 16 days. Unbox to maiden flight was 3 hours. My fights were great...it felt like I've been flying this plane for a long time. The Ascent is my 2nd plane and 2nd Volantex (Ranger G2 was first). The Ascent takes off in a distance of 10' on grass. Extremely stable flyer and landings were no bounce. This is a big plane and I Iike the plastic fuselage and 4" wheels. It comes with one 12x6 prop. I am using 2200 mah 25C batteries and flight time was 10-15 minutes until landing at storage voltage. The only thing I struggled with was the wheel bolts. Swapped out the inside non-plastic lock nut for 2 washers (I supplied) and that seems to work better. The trouble is the supplied thin wrench didn't fit in between the wheel and landing gear to tighten the nut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$109.00
    • US$34.49
    • US$124.99
    • US$69.99
    • US$56.99
    • US$135.99
    • US$34.99
    • US$265.64
    • US$99.99
    • US$111.65
    • US$271.41
    • US$101.50
    • US$91.99
    • US$23.85
    • US$144.99
    • US$136.84
    • US$7.99