Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(202)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Volantex Sport Cup 500 to niesamowity samolot, który lata bardzo dobrze. Z małym wycięciem dla każdego TX06 i adapterem do zasilania aparatu w energię elektryczną stanie się pięknym FPV. Jakość widoku, patrząc przez śrubę obracającą, jest lepsza niż oczekiwano. Ze względu na bardzo stabilny tryb trener jest łatwy do latania. Lata prawie tak dobrze jak wcześniej i można łatwo wrócić do oryginalnej konfiguracji.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Przybyła wkrótce i w porządku. Trochę zajęło mi nauczenie się tego, a teraz to mój ulubiony model samolotu. Śmigiel i pilot ze złamanego P51D mogą być używane jako części zamienne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    fantastic plane, sketchy shipping. box was very damaged on delivery but plane flies great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Bajeczny samolot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przybyła wkrótce i w porządku. Znalazłem przydatne opakowanie tego modelu samolotu, praktyczne do przechowywania i transportu na lotnisko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Cześć, Sport Cub przybył wcześniej i w porządku - gotowy jako prezent świąteczny, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Pierwszy lot był przy 18 mph porywistym wietrze, a ten mały poradził sobie świetnie! Dużo mocy i bardzo reaguje w trybie początkującym. Zrobiłem jedną prostą modyfikację przed lotem, przesunąłem ailerony i ramiona steru z otworów do wewnętrznych otworów, aby uzyskać większy ruch na powierzchni. Trudno uwierzyć, że mogą wpakować całą technologię żyroskopu do tak małego samolotu... jeśli można prowadzić samochód RC, można latać tym samolotem w trybie początkującym... to super proste.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    this plane is awesome heaps better than the 761-3 only because of the aleron,s ,if you Dremel some of the plastic from the battery compartment you can fit a bigger battery 👍👌

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Doskonały mały samolot. Latam modelami RC, ale z powodu koronawirusa potrzebowałam czegoś, co mogłabym latać w moim ogrodzie. Jest mniej niż 250g, więc nie ma rejestracji ani pozwolenia na lot (w Wielkiej Brytanii). To idealna rzecz, by trzymać ją w samochodzie na dziwny lot, kiedy nadarzy się okazja. Jedynym minusem było to, że Volantex używa własnego protokołu do kontroli radia, więc nie można go podłączyć do lepszego nadajnika niż ten dostarczony. Mówiąc, że dostarczony nadajnik jest całkowicie odpowiedni do tego, co musi być

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2020

    Jest to świetny lotnik, nawet w trybie eksperckim samolot jest tak stabilny i z pełną władzą w kontroli. Ta nowa generacja gyro są przyjazne pilotom, pilot jest w stanie łatwo dowodzić samolotem, pozwalając żyrowi wykonać świetną robotę w stabilizacji samolotu z łatwością. Miałem świetny lot z naszą grupą lotniczą RC, załączone zdjęcie to zdjęcie kolegi z większym podobnym samolotem obok siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$69.99
    • US$129.99
    • US$144.90
    • US$170.99
    • US$82.99
    • US$69.99
    • US$84.99
    • US$275.99
    • US$162.84
    • US$118.90
    • US$308.19
    • US$39.99
    • US$137.99
    • US$121.89
    • US$209.99
    • US$82.18
    • US$168.99