Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(229)
    • 5 Gwiazda(222)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2019

    this plane is awesome heaps better than the 761-3 only because of the aleron,s ,if you Dremel some of the plastic from the battery compartment you can fit a bigger battery 👍👌

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Pierwszy lot był przy 18 mph porywistym wietrze, a ten mały poradził sobie świetnie! Dużo mocy i bardzo reaguje w trybie początkującym. Zrobiłem jedną prostą modyfikację przed lotem, przesunąłem ailerony i ramiona steru z otworów do wewnętrznych otworów, aby uzyskać większy ruch na powierzchni. Trudno uwierzyć, że mogą wpakować całą technologię żyroskopu do tak małego samolotu... jeśli można prowadzić samochód RC, można latać tym samolotem w trybie początkującym... to super proste.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Doskonały mały samolot. Latam modelami RC, ale z powodu koronawirusa potrzebowałam czegoś, co mogłabym latać w moim ogrodzie. Jest mniej niż 250g, więc nie ma rejestracji ani pozwolenia na lot (w Wielkiej Brytanii). To idealna rzecz, by trzymać ją w samochodzie na dziwny lot, kiedy nadarzy się okazja. Jedynym minusem było to, że Volantex używa własnego protokołu do kontroli radia, więc nie można go podłączyć do lepszego nadajnika niż ten dostarczony. Mówiąc, że dostarczony nadajnik jest całkowicie odpowiedni do tego, co musi być

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    To jest najlepszy samolot trenerski, jaki do tej pory leciałem ;-) Naprawdę trafili w sedno. Będę miał kilka filmów do wrzucenia na nasz kanał Youtube dla tego przeglądu, ponieważ chcę pokazać pełne możliwości tego samolotu. Zostańcie z nami... Do zobaczenia w powietrzu! Kontrola naziemna RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Otrzymał Sport Cub w bardzo szybkim czasie (10 dni). Przybył bezpiecznie i bez żadnych uszkodzeń (tak myślałem). Podłączcie lipo do samolotu i puściło trochę melodię. Włóż 4x baterie AA do TX, żebym mógł latać. Włączyłem TX i nic, żadnych świateł. Pomyślałem, że nie ma problemu, jeśli dioda jest zepsuta. Przepustnica w górę i w dół, by była - nic. Wygląda na to, że zostałem wysłany zepsuty samolot lub TX. Skontaktowałem się z obsługą klienta BG wraz z filmem pokazującym problem, powiedzieli, czy mogę go naprawić częściami! Zapytałem, jakie części potrzebuję ;). Mam nadzieję, że wymyślą lepszy plan niż ten i wysłać mi kolejny szybko!. Tylko czas pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2019

    buen avión .... vuela bien y es una miniatura muy real ... recomiendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Volantex Sport Cup 500 to niesamowity samolot, który lata bardzo dobrze. Z małym wycięciem dla każdego TX06 i adapterem do zasilania aparatu w energię elektryczną stanie się pięknym FPV. Jakość widoku, patrząc przez śrubę obracającą, jest lepsza niż oczekiwano. Ze względu na bardzo stabilny tryb trener jest łatwy do latania. Lata prawie tak dobrze jak wcześniej i można łatwo wrócić do oryginalnej konfiguracji.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Najlepszy samolot trenerski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Ten samolot jest taki mały, ale lata tak gładko! Dzięki żyroskopowi. Sterownik jest przeciętny, użyję mojego radia Tango2 z modułem zamiast (kompatybilny z protokołem V761). Najlepszy łatwy 4-kanałowy wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$108.99
    • US$99.99
    • US$6.99
    • US$129.99
    • US$115.99
    • US$137.99
    • US$71.99
    • US$6.80
    • US$48.99
    • US$158.69
    • US$73.99
    • US$84.99
    • US$72.99
    • US$99.99
    • US$32.99
    • US$109.99
    • US$79.99
    • US$85.99